• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.04.2024

06:54

Tijana Bošković se slomila i zaplakala pred navijačima (VIDEO)

printscrine

Ostali sportovi

Tijana Bošković se slomila i zaplakala pred navijačima (VIDEO)

Podeli vest

Odbojkašice Ezačibašija nisu uspele da se domognu trofeja šampiona Turske, a naša Tijana Bošković je čak i zaplakala na kraju finalne serije.

Posle velike borbe i pet mečeva u finalnoj seriji, trofej je završio u rukama igračica Fenerbahčea. Poraz i pored 22 postignuta poena je Tijani Bošković teško pao.

Pojavio se video snimak na društvenim mrežama. Dok je Tijana posle meča pozdravljala navijače sa saigračicama pustila je i suzu. Nije uspela da sakrije emocije. 

 

 

 

 

 

Imao je Ezačibaši šansu da okonča crni niz u nacionalnom prvenstvu, od 2012. godine nema titulu, ali je opet malo nedostajalo. Posle velike borbe u prva četiri meča, u odlučujućem nije uspeo da osvoji ni set (3:0). 

 

Foto: profimedia

Tijana Bošković

 

Boškovićeva je bila najefikasnija sa 22 poena - imala je učinak u napadu 40-18 (45 odsto). Nije se domogla trofeja sa saigračima, ali je izabrana u najbolji tim prvenstva Turske kao najbolji korektor. U istom je i Bojana Drča, igračica Fenerbahčea, koja je izabrana za najboljeg dizača. MVP šampionata je Melisa Vargas, a u idealnom timu su i Eda Erdem, Gizem Orge i Ana Kristina. Ezačibaši završava sezonu sa titulom na Svetskom klupskom prvenstvu, dok Fenerbahče stavlja tačku sa dva pehara - u Kupu i domaćem prvenstvu.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija