• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2024

22:01

Srpski sportisti digli glas! Srbi nisu genocidan narod! (GALERIJA)

Branko Pantelić, Beta, Masha Bandjur

Ostali sportovi

Srpski sportisti digli glas! Srbi nisu genocidan narod! (GALERIJA)

Podeli vest

Posle sramne rezolucije Generalne skupštine UN i skandaloznog glasanja Rezolucije o Srebrenici oglasili su se brojni srpski sportisti i funkcioneri.

Poruku srpskoj javnosti nakon neviđene bruke u UN poslali su Nikola Rađen, naš proslavljeni vaterpolista, Dušan Borković, automobilista, Janko Tipsarević, veliko ime srpskog tenisa, kao i Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde i Željko Tanasković, naš nekadašnji odbojkaški reprezentativac, aktuelni generalni sekretar JSD Partizan. 

Lista najpoznatijih srpskih sportista se tu ne završava. Nikola Lazetić, Vladimir Matijašević i Aleksandar Lutovac iz sveta fudbala prokomentarisali su sraman čin GS Ujedinjenih Nacija. Među njima i nekadašnja odbojkašica Vesna Čitaković.

Foto: printscreen društvene mreže

 

- Svi se mi borimo za Srbiju na svoj način, ali ovo danas kako nas je Aleksandar Vučić branio je za istoriju. Ponosan sam štoi sam Srbin, mi nismo genocidan narod - napisao je na Instagramu Dušan Borković.

Foto: printscreen društvene mreže

 

- Istorija kaže: Kada Nemci imaju uvodnu reč, obično Rusi imaju završnu. - istakao je, između ostalog Zvezdan Terzić. 

Foto: printscreen društvene mreže

 

Fudbaler Čukaričkog Vukašin Jovanović i bivši igrač Partizana Aleksandar Lutovac poslali su istu poruku:

 

Foto: printscreen društvene mreže

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SPECIJALNI PROGRAM INFORMER TV! Ovo su svi detalji o glasanju UN o sramnoj rezoluciji o Srebrenici! (VIDEO)
Politika

SPECIJALNI PROGRAM INFORMER TV! Ovo su svi detalji o glasanju UN o sramnoj rezoluciji o Srebrenici! (VIDEO)

Danas se održala jedna od najvećih borbi za pravdu srpskog naroda. U 16 časova održano je glasanje na Generalnoj skupštini UN o rezoluciji o Srebrenici čiji su glavni predlagači Ruanda i Nemačka. Sramna rezolucija je usvojena, ali sa mnogo manjim brojem glasova "za" od onog koji su njeni sponzori očekivali. Brojni gosti Informer TV tokom čitavog dana govorili su na ovu temu u specijalnoj emisiji.

23.05.2024

12:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20