• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.06.2024

06:55

Srbin isprebijao Rokija! Stošić brutalnim udarcima ugasio Slovenca (VIDEO)

ATAIMAGES

Ostali sportovi

Srbin isprebijao Rokija! Stošić brutalnim udarcima ugasio Slovenca (VIDEO)

Podeli vest

Srpski MMA borac Darko Stošić savladao je Slovenca Mirana Fabjana u glavnoj borbi FNC 17 večeri pred oko 15.000 navijača u Areni.

Velika tenzija viđena je pre borbe, uvrede i prozivke, što je stil Fabjana. Ali, Stošić je pričao u oktagonu, opravdao je ulogu favorita i slavio posle brutalnih udaraca u glavu Slovenca, pa je sudija morao da prekine meč.

U poslednjem minutu prve runde Stošić je silovito udarao Fabjana, ovaj uzvratio, ali je najbolji srpski teškaš zasuo rivala serijom teških "čekića" i na kraju pobedio tehničkim nokautom. Fabjan se posle poraza izvinjavao navijačima u Beogradu i zamolio da ga "ne bace u Savu", kao što je on obećao da će uraditi Stošiću. Nakon spektakularnog meča, "ratne sekire" su zakopane. 

- Obećao sam da ćete nositi Stoleta u Savu, a sada vas molim da me mene ne nosite. Izvinjavam se svima što sam vas uvredio. Stvarno sam hteo ošteti Darka, nije mi uspelo, on je oštetio mene. Hvala ti Beograde na energiji, volim vas. Kako sam to debilno izgubio ovaj meč... Rekao sam ti da nema pojma Stojke, rekao sam ti. Je**m mu Sunce! - rekao je Fabjan.

Stošić je protivniku odao priznanje. 

- Znate da sam uvek realan i da uvek govorim istinu. "Roki" je najjači udarač s kojim sam radio. Niko me nikada u životu, ni na treningu, ni na meču, nije ovako dva puta bacio u nokdaun. "Roki", imaš moj respekt.

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija