• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.06.2024

15:25

Polomio joj rebra! Bivša žena Nenada Pagonisa iznela jezive tvrdnje

Zoran Sinko

Ostali sportovi

Polomio joj rebra! Bivša žena Nenada Pagonisa iznela jezive tvrdnje

Podeli vest

Kik-bokser Nenad Pagonis priveden je zbog tvrdnji njegove bivše supruge Maje Brukner da ju je pretukao i naneo joj teške telesne povrede.

Maja Brukner je u policiji tvrdila da je zadobila prelom rebara kada ju je bivši muž udario, prenosi Blic. Navodno, sukobili su se oko treninga njihovog zajedničkog deteta.

Poznatom kik-bokseru je određeno zadržavanje po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu.

 

Foto: Zoran Sinko

Nenad Pagonis

 

Pagonis ima dvoje dece, ćerku Tesu i sina Vladimirosa, a bivša supruga Maja je glumica i rok pevačica. Nenad i Maja razveli su se pre nekoliko godina nakon devet godina braka. Njihov odnos bio je veoma turbulentan, a on ju je jednom prilikom isprozivao javno na Fejsbuku, navodeći da je neposvećena majka.

"Ja mislim da je ovaj svet je počeo da se raspada onog trenutka kada su ubedili ženu da je okej da živi za svog poslodavca a ne za svoju decu, muža i porodicu! Naravno da su posle krivicu preuzeli i muškarci koji se nisu snašli sa "jakim" ženama i postali bezvredni. Deca su, umesto kući da uče uz majčinsku ljubav, prepuštena ustanovama u kojima ljudi koji bi trebalo ih nauče nešto rade za mizerne pare, tako da ih (uz časne izuzetke) baš briga koliko je dete i šta je naučilo, i to gradivo koje će 90 % biti nepotrebno u životu",  napisao je bokser jednom prilikom.

Inače, Nenad je pre nekoliko godina učestvovao u šou programu "TZLP" i tada se sukobio sa pevačicom Marijom Šerifović.  On tokom takmičenja nije želeo da obuče suknju za jedan nastup, te je naveo da ne želi da plasira nešto što se kosi sa njegovim ubeđenjima. Marija je na društvenim mrežama prokomentarisala ovaj Nenadov potez i tada je nastao sukob.

"Kad pogledate Mariju Šerifović, kako ona izgleda i kako se oblači, verovatno tu ima nešto, neću da kažem poremećaj, ali ima neki nesklad u njoj, koji je tera da bude muškarac", rekao je Nenad za popularnu pevačicu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija