• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

09.06.2024

23:39

Maks Ferštapen pobednik za Veliku nagradu Kanade

EPA Images

Ostali sportovi

Maks Ferštapen pobednik za Veliku nagradu Kanade

Podeli vest

Vozač Red Bula Maks Ferstapen pobedio je večeras u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kanade u Montrealu. T

Trostruki uzastopni svetski šampion ostvario je šestu pobedu u sezoni, u devetoj trci, ukupno 60.

Vozač Meklarena Lando Noris zauzeo je drugo mesto, a treći je bio Britanac Džordž Rasel. Četvrto mesto pripalo je Luisu Hamiltonu u Mercedesu, a petu poziciju je osvojio Australijanac Oskar Pijastri.

Španac Fernando Alonso bio je šesti, a bodove su još osvojili Lens Strol iz Aston Martina, Danijel Rikardo iz RB-a i vozači Alpina Pjer Gasli i Esteban Okon.

Dodatni bod za najbži krug osvojio je Luis Hamilton Prvo mesto u generalnom plasmanu vozača drži Ferstapen sa 194, dok je vozač Ferarija Šarl Lekler drugi sa 138 bodova.

U konkurenciji konstruktora Red Bul je prvi sa 301 bodom, a Ferari drugi sa 252. Naredna trka u šampionatu F1 biće vožena 23. juna za VN Španije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hamilton nezadovoljan! Formula 1 uvodi nova pravila!
Ostali sportovi

Hamilton nezadovoljan! Formula 1 uvodi nova pravila!

Međunarodna automobilska federacija saopštila je da će od 2026. godine bolidi u Formuli 1 biti manji, okretniji i ekološki prihvatljiviji, ali te inovacije još uvek nisu dovoljno dobre za sedmostrukog svetskog šampiona i vozača "Mercedesa", Luisa Hamiltona (39).

07.06.2024

13:11

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija