• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.06.2024

22:43

Srbija je ponosna na vaš uspeh! Vučić čestitao Angelini Topić!

Tanjug

Ostali sportovi

Srbija je ponosna na vaš uspeh! Vučić čestitao Angelini Topić!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Angelini Topić na osvojenoj srebrnoj medalji u disciplini skok uvis na Evropskom prvenstvu u Rimu.

Angelina Topić je u neizvesnoj završnici gde se borila sa Ukrajinkom Jaroslovom Mahučik, morala da se zadovolji srebrnom medaljom. 

Nema za čim da žali da  Angelina Topić, a čestitke stižu sa svih strana, među prvima se oglasio predsednik države Aleksandar Vučić.

"Srdačne čestitke našoj Angelini Topić na osvojenoj srebrnoj medalji na Evropskom prvenstvu. Srbija je ponosna na vaš uspeh i sjajnu sportsku budućnost koja vas tek čeka. Bravo, Angelina", napisao je predsednik Aleksandar Vučić.

 

 

Angelina ima samo 18 godina, a na njenim dosadašnjim rezultatima može da joj pozavidi dosta koleginica.

Pre dve godine na Evropskom prvenstvu u Minhenu okitila se bronzom, a sada joj oko vrata sija srebrna medalja.

Ono što sada svi sa nestrepljenjem čekaju, a sigurno najviše ona, su naravno Olimpijske igre u Parizu koje su na prgoramu od 26. jula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 1 nedelju

Srbija ima velike sportiste koji sa kojima se ponosi. Čestitke Angelini na srebrnoj medalji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija