• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.06.2024

08:47

Bokser mrtav pijan, pao na kolena.. Obezbeđenje izbacilo Fjurija iz kafića (VIDEO)

Tanjug/AP

Ostali sportovi

Bokser mrtav pijan, pao na kolena.. Obezbeđenje izbacilo Fjurija iz kafića (VIDEO)

Podeli vest

Tajson Fjuri je napravio haos tokom noćnog izlaska, a video snimak boksera obišao je planetu.

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama vidi se kako obezbeđenje izvodi Fjurija iz kafića, dok se on tetura i jedva stoji na nogama. Odveli su ga do izlaznih vrata, dok je u drugom delu video snimka bokser na kolenima, a dok je pokušavao da ustane pao je i udario glavom u stub. 

Portal San piše da je bio u kafiću koji je poznat po tome što ima niske cene pića i dodaje izjavu neimenovane osobe navodno bliske Fjuriju koja tvrdi da bokser više od godinu dana nije pio alkohol. 

"Popio je malo više i nije se osećao baš dobro", tvrdi neimenovana osoba, dok je žena čije ime takođe nije navedeno izjavila je videla Fjurija kako kleči na kolenima dok mu je glava na zemlji.

 

Inače, sredinom maja Usik je pobedio Fjurija u spektakulranoj borbi u Rijadu i objedinio sve titule u teškoj kategoriji. Podelili su 195 miliona dolara nakon meča, s time da je Englez dobio 145, a Ukrajinac 50 miliona  dolara. San piše da je Fjuri tokom karijere u kojoj je ostvario 34 pobede i doživio samo poraz od Usika, zaradio oko 350 miliona evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija