• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

07.07.2024

09:39

Tuga! Poginuo sportista, imao je samo 24 godine! Pijana žena ubila NFL zvezdu

profimedia

Ostali sportovi

Tuga! Poginuo sportista, imao je samo 24 godine! Pijana žena ubila NFL zvezdu

Podeli vest

Kajri Džekson (24), mlada NFL zvezda i dvojica bivših saigrača, poginuli su u nesreći u Merilendu.

Džekson, ruki ekipe Minesota Vikingsa, i bivši saigrači Entoni Liton Džunior (24) i Izaja Hejzel (23), poginuli su u subotu rano ujutro u saobraćajnoj nesreći u Aper Marlborou, prenose američki mediji.

Automobil u kojem su se nalazili udario je drugi automobil čiji je vozač, prema navodima policije, vozio prebrzo i pod uticajem alkohola. Kajrijeva majka Eboni je potvrdila tragične vesti koje je dobila u ranim jutarnjim satima. Džekson i Hejzel su bili mrtvi na licu mesta, dok je Lajton prevezen u bolnicu, ali je tamo nažalost preminuo.

 

 

Foto: profimedia

Kajri Džekson poginuo u saobraćajnoj nesreći

 

U poslednjoj godini koledž karijere, defanzivac je branio boje Daksa, ekipe Univerziteta u Oregonu, u prvoj diviziji NCAA šampionata pred ovogodišnji NFL draft. Te 2023. dobio je mesto u prvoj ekipi idealne postave Pac-12 konferencije. Franšiza iz Mineapolisa izabrala je Džeksona kao 108. pika u četvrtoj rundi. Kako navodi ESPN, stručni štab Vikinga ozbiljno je razmatrao stradalog momka za startera na poziciji kornerbeka. Povodom tragičnog događaja oglasio se i NFL.

"NFL porodica je tužna i potresena zbog smrt rukija Minesote Vajkingsa Kajrija Džeksona. Naše misli su sa porodicama i izjavljujemo saučešće, svima koji su pogođeni ovom tragedijom", navodi se u objavi NFL-a.

 

 

Policija je utvrdila da je žena po imenu Kori Klingman vozeći automobil marke "Infiniti" pokušala da se prestroji velikom brzinom i tada udarila "Dodž Čardžer". Automobil stradalih mladića udario je u drugo vozilo i posle udaranja u još nekoliko prepreka zaustavljen. Ssumnja se da je Klingman vozila pod dejstvom alkohola. Ona je bila u automobilu sa još dve osobe i niko više nije povređen u udesu, pa ni osobe u trećem automobilu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje
Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje

Zoran Srećković penzionisani policajac koji je 5. oktobra 2000. godine bio u policijskoj stanici u Ulici Majke Jevrosime kada je ona napadnuta, kaže da su političari sa navijačima upali i odneli oružje, koje nikada nije vraćeno i ne zna se gde je završilo i da su pojedinci zbog toga dobili nagrade za unapređenje demokratije, a on se pita: "Kojoj su demokratiji oni doprineli tog 5. oktobra?!"

05.10.2024

11:41

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija