• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

18.07.2024

06:56

Silovaćemo te! Užas, MMA lepotica dobila jezive pretnje

profimedia

Ostali sportovi

Silovaćemo te! Užas, MMA lepotica dobila jezive pretnje

Podeli vest

Rumunka Dijana Belbica, koja je deo UFC-a, dobila je šokantne pretnje, a prepisku je objavila na društvenim mrežama.

Jedna od najlepših dama u MMA dobila je jezive pretnje od američkog borca koji je trenutno u organizaciji boksa bez rukavica Rubena Vora. Vor je njenom dečku Kameronu Vankampu pisao jezive poruke, među kojima su navodne pretnje da će je Ruben i njegovo društvo silovati. Navodno je sve eskaliralo kada je Vankamp odbio da se bori sa Vorom, za koga je rekao da je prošlost.

"Doći ću u tvoju teretanu i sje*aću te. Dovešću i prijatelje. Je*aću i tvoju ribu. Nemoj da se igraš sa mnom", deo je jezive poruke Rubena Vora.

Dijana je sve prijavila i traži da Vor bude sankcionisan. On je poručio da je angažiovao advokata i da sprema tužbu pošto je navodno Dijana sa svojim dečkom ostavljala negativne komentare o njemu na društvenim mrežama.

"Sklanjaj sve to jer se radi o kleveti i pošto ne želim da budem gangster angažovao sam ozbiljnog advokata i tužiću te. Ostavi me na miru. Hvala", poručio je Vor.

Foto: profimedia

Dijana Belbica dobila jezive pretnje

 

Rumunka se nije uplašila pretnji.

“Možeš da angažuješ advokata ali to ne menja činjenicu da si mi pretio grupnim silovanjem”, poručila mu je Dijana.

Foto: profimedia

 

 

Ruben joj je  još jednom uzvratio:

"J****o ste jadni, prave ste p*****e. J***š tvoje pratioce, svi ste jadnici. Imate sat vremena da skinete sve to sa interneta inače ću vas tužiti za svaku paru koju imate", poručio Ruben Vor.

Dijana je dodala da je najgore od svega što Vor nije običan trol, nego neko koga može da sretne na događajima, jer je deo organizacije u kojoj se takmiči.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sahmuz

pre 1 sat

A zasto taj problem ne rese u oktagonu, ko pravi borci i borkinje. Pa ko dobije neka ga i nabije. Ako riba dobije, bira na koga ce se nabiti.....

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija