• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

09.08.2024

13:01

Amer oduševljen Srbinom! Veliku stvar je radio igrač sa brojem 30!

Tanjug/AP/EPA

Ostali sportovi

Amer oduševljen Srbinom! Veliku stvar je radio igrač sa brojem 30!

Podeli vest

Veliku stvar za košarkašku reprezentaciju Srbije uradio je igrač sa brojem 30, poručio je Entoni Edvards (23), košarkaš SAD koji nije mogao a da ne spomene fenomenalnog Aleksu Avramovića nakon što su Amerikanci savladali objektivno bolju Srbiju u polufinalu Olimpijskih igara (95:91).

Košarkaš Minesote posebno je pohvalio srpskog asa, iako nije znao kako se zove, ali nema sumnje da će nakon sinoćnjeg meča dobro upamtiti njegovo ime. 

- Ovo je najbolji test koji smo imali! Srbi su pogodili dosta trojki. Veliku stvar je radio igrač sa brojem 30! Baš je dobro šutirao, oni su sjajan tim - rekao je mladi američki košarkaš misleći na doskorašnjeg igrača Partizana i novog člana CSKA iz Moskve. 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Tim koji od prvog dana važi za ubedljivog favorita za zlato uspeo je na mišiće i uz pomoć sudija da savlada Srbiju.

- Osećam se sjajno, niko od nas ne igra kao da je egoista. Cela klupa je puna igrača koji su sjajni. Podržavamo jedni druge. Svi su bili uzbuđeni kada je Stef pogađao trojke - rekao je Edvards.

Iskusni plejmejker je još jednom oduševio košarkaški svet, pokazavši kakvo srce ima. Odigrao je fenomenalno protiv SAD, postigao 15 poena, uz četiri skoka i tri asistencije, a  prepoznatljivom borbenošću dodatno je ulivao snagu celom timu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Milićević u Zrenjaninu: Okupili smo mladost oko sporta!
Društvo

Milićević u Zrenjaninu: Okupili smo mladost oko sporta!

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom Đorđe Milićević otvorio je sinoć u Gradskoj bašti, zajedno sa gradonačelnikom Simom Salapurom, sportski kamp za mlade iz dijaspore i regiona koji će se do 18. avgusta održavati u našem gradu.

13.08.2024

17:16

TV

"Veseli se srpski rode" pevali jednim glasom svi naši pobednici! Beogradom se orila najlepša pesma modernih vremena! (VIDEO)
Live TV

"Veseli se srpski rode" pevali jednim glasom svi naši pobednici! Beogradom se orila najlepša pesma modernih vremena! (VIDEO)

Toliko je razloga danas bilo za radost, slavlje i ponos. Slika jedinstva i sloge poslata je u svet. Danas su Srbi pokazali zašto su nebeski narod. Bilo je ljudi iz Crne Gore, Severne Makedonije, Republike Srpske. Na ovu temu u Informer specijalu govorili su Dragoslav Bokan ispred Instituta za nacionalno istraživanje i analitičar Stevica Deđanski.

12.08.2024

22:15

Doček na balkonu - simbol neuništivosti Srbije! Zašto se diže fama na nacionalnom nivou zbog jedne pesme? (VIDEO)
Live TV

Doček na balkonu - simbol neuništivosti Srbije! Zašto se diže fama na nacionalnom nivou zbog jedne pesme? (VIDEO)

Doček olimpijaca održaće se večeras u Beogradu ispred staraog dvora. Po dolasku iz Pariza, naši sportisti najpre će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a onda će tradicionalno izaći na balkon Skupštine grada da pozdrave svoje verne navijače. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Anja Pešić, nekadašnja reprezentativka u odbojci i Nenad Peruničić, bivši reprezentativac u rukometu.

12.08.2024

19:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!
Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!

Građani Majdanpeka od danas pa do daljeg će biti bez vode za piće. Novi gradski vodovod ,,Pustinjac,, sa kojeg se vodom napaja veći deo žitelja grada Majdanpeka i selo Debeli Lug, ostao je bez dovoljnog dotoka vode , tako da je vodosnabdevanje dovedeno u pitanje.

13.08.2024

13:14