• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G. - V. T.

10.08.2024

20:34

Kao da smo naljutili Amerikanca! Hetikov trener tužan zbog poraza

profimedia

Ostali sportovi

Kao da smo naljutili Amerikanca! Hetikov trener tužan zbog poraza

Podeli vest

Božidar Baltić, trener Hetika Cabolova, konstatuje da je očigledno čelendž američkog rvača Kajla Daglasa Dejka odlučio meč za bronzu!

Imao je naš predstavnik, ruskog porekla, vođstvo 4:1 na manje od minut do kraja meča, ali je Dejk onda zatražio sudijsku proveru, nastavio da se glasno svađa sa arbitrima, da pravi scene... Očigledno je svime time dodatno raspalio navijače iz Amerike, ali i sve one koji su mu bili naklonjeni, pa je onda s mnogo više odlučnosti ušao u završnih šezdesetak sekundi.


- Posle čelendža se promenio ceo tok borbe, kao da se Amerikanac naljutio. Nismo smeli da dopustimo da napravi ta dva poteza, da dva puta obori Hetika na leđa. Tako je sve rešio u svoju korist. Pripremili smo se jako dobro, sve je bilo savršeno do tog minuta, a onda je i publika učinila svoje. Dala amu je snagu - kazao je Baltić.

Foto: profimedia

 

 


Naš trener kaže da je momku iz Osetije veoma teško pao poraz, jer je želeo da Srbiji donese odličje iz Pariza. 

Foto: profimedia

 

 


- Bili smo jaki, ali desio se taj peh, propust. Ta dva zahvata na samom kraju... I to nas je koštalo olimpijske medalje. Sve je to normalno u slobodnom stilu, Japanc koji je prethodno pobedio Hetika i stigao do finala, napravio je 20 poena u dva meča, ali zato je ovaj stil atraktivniji od grčko-rimskog. Hetiku je mnogo teško palo. Još nisam pričao s njim, ali video sam, videli ste i vi njegov izraz lica. Sad mu je najteže, malo da se sve slegne, pa ćemo da pričamo - dodao je Baltić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ona je Mis Igara?! Prelepa je, ali nije ni videla Pariz (FOTO)
Olimpijske igre

Ona je Mis Igara?! Prelepa je, ali nije ni videla Pariz (FOTO)

Društvene mreže su u proteklih dve nedelje, otkako su počele Olimpijske igre u Parizu, prepune fotografija i snimaka atraktivnih i lepih sportistkinja iz svih delova sveta, koje ne samo veštinama već i izgledom oduzimaju dah! Jedna od njh, čiji vam snimci i fotografije iskaču i "iz frižidera" poslednjih dana, jeste i Norvežanka Embla Matilde Njerve.

10.08.2024

19:52

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23