• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2024

15:05

Sjajni rezultati naših takmičara u disciplini Benč pres na Evropskom prvenstvu

Power liftng savez Srbije

Ostali sportovi

Sjajni rezultati naših takmičara u disciplini Benč pres na Evropskom prvenstvu

Podeli vest

Na prvenstvu Evrope u disciplini Benč pres koje se održalo u Tursko j(Istanbul) je imala sedam takmičara.

U kategoriji subjuniorki do 76kg Nataša Mitrović članica SUDT Dinamo iz Pančeva osvojila je bronzanu medalju sa podignutih 70kg.

Juniorka do 84kg Elena Mijatović članica PLK Disciplina iz Beograda okitila se bronzanu medalju sa podignutih 92,5kg čime je i oborila državni rekord .Elena je posle pobede na šampionatu evrope u subjuniorima, nastavila da osvaja odličija i u juniorskoj konkurenciji.

U kategoriji Master 1 preko 120kg Milan Smiljanić iz beogradskog tima PLK Disciplina osvojio je bronzanu medalju sa podignutih 225kg.Milan je na ovom takmičenju odbranio bronzu osvojenu prošle godine u Francuskoj.

Foto: Power liftng savez Srbije

 

 

do 69kg Katarina Stojanović u juniorkskoj konkureciji do 69 kg, članica PLK Disciplina iz Beograda  je sa podignutih 77,5kg zauzela 4.mesto.Katarini je takođe u trećem pokušaju oborila i svoj lični rekord.

– U kategoriji Master 1 do 120kg Darko Glušac član SU Sever iz Sombora je sa podignutih 167,5kg zauzeo 5. mesto. U kategoriji Seniora do 105kg Nikola Vuković član SU Sever iz Sombora je sa podignutih 185kg završio je kao deseti.

Član PLK Disciplina iz Beograda Jovan Todorović je u senirskoj konkurenciji je sa podignutih 195kg bio peti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)
Live TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)

Priča o litijumu ima daleko širi aspekt. Nije to samo ruda koja predstavlja izvor profita u narednim decenijama. Nije samo spor koji imamo na unutrašnjem planu, već je tema globalna. Analitičari kažu da je rat u Ukrajini zapravo prvi rat u istoriji koji se vodi zbog litijuma. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Miloš Laban, analitičar i Vladimir Đukanović, stručnjak za investicije.

12.08.2024

15:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23