• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

01.09.2024

08:10

Zastrašujuće! Dečak upucao NFL igrača, bore mu se za život

profimedia

Ostali sportovi

Zastrašujuće! Dečak upucao NFL igrača, bore mu se za život

Podeli vest

Užasne vesti stižu iz Amerike! Novajlija Fortinajnersa Riki Pirsol upucan je pri pokušaju pljačke.

Policija je saopštila da su dve osobe upucane pri pokušaju pljačke na Union Skveru. Jedna od njih je pljačkaš, a druga Riki Pirsol. Prema informacijama policije San Franciska 17-godišnji dečak pokušao je da opljačka Persala dok je hodao sam oko 15:30 po lokalnom vremenu. Igrač je navodno pokušao da otme oružje napadaču, pa je u toj borbi ispaljeno nekoliko hitaca. 

Iz San Francisko Fortinajnersa saopštili su da je Pirsol zadobio ranu u predelu grudi, da je stanje ozbiljno, ali stabilno.

"Riki Pirsol žrtva je pokušaja pljačke i pucnjave. On je zadobio prostrelnu ranu u predelu grudi i stanje je ozbiljno, ali stabilno. Tražimo da poštujete njegovu privatnost u ovom trenutku. Naše misli su sa igračima i Rikijem, kao i čitavom Pirsolovom porodicom", navodi se u saopštenju.

Šef policije Vilijam Skot je na konferenciji za medije otkrio da je osumnjičeni pucao više puta, pogađajući i Persala i sebe. Nije želeo da otkrije šta je pokušao da ukrade od fudbalera, ali je istako da imaju ideju. 

- Verujemo da je ovo bio pokušaj pljačke i prilično smo sigurni u to. Čini se da je osumnjičeni delovao sam, a samo jedno oružje je korišćeno u pucnjavi i ono je pronađeno.

Policija istražuje motive napada, a kako mediji prenose nema naznaka da je Persal bio meta zbog toga što je NFL igrač. Optužbe protiv osumnjičenog koji je bio sam biće podignute pred sudom za maloletnike, kako je saopštila okružna tužiteljka Brooke Jenkins.  Iz policije su naveli da je Persal bio dovoljno stabilan da razgovara sa njima.

Foto: profimedia

Riki Pirsol upucan u grudi

 

Persal je "ruki" koji je draftovan kao 31. pik na NFL Draftu 2024. godine. Pre toga je igrao na Univerzitetu Arizona State i Univerzitetu Florida.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija