• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

08.09.2024

08:19

Jeziva povreda Hrvata! Dobio brutalne batine (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

Jeziva povreda Hrvata! Dobio brutalne batine (VIDEO)

Podeli vest

Hrvatski MMA borac Erik Pletikos doživeo je jezivu povredu tokom FNC 19 u Puli.

Erik Pletikos borio se protiv Rendija Mboja i pretrpeo prvi poraz u karijeri, a svemu je kumovala strašna povreda. Usred borbe 22-godišnjem borcu ispalo je rame.

Posle samo nekoliko minuta borbe Pletikosu je pukla leva arkada, ali to nije bilo sve. Tokom borbe je nezgodno pao, pa je povredio levo ramene, koje je iskočilo. 

Sudija nije odmah prekinuo borbu. Čak je i borac iz Engleske pokazao sudiji da bi trebalo da prekine borbu, kako ne bi udarao povređenog rivala. Videlo se da je hrvatski borac povređen. Ali, arbitar nije odmah reagovao, pa je  Rendi nastavio razornim udarcima da bije rivala. Tek kada je bilo jasno da ne može da se pomeri, sudija je prekinuo borbu.

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija