• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

10.10.2024

11:32

Sramota, Srbinu polomili vilicu! Rašović grmi: Bio sam žrtva nasilja, izbacite kukavice

Starsportphoto

Ostali sportovi

Sramota, Srbinu polomili vilicu! Rašović grmi: Bio sam žrtva nasilja, izbacite kukavice

Podeli vest

Strašna scena viđena je u bazenu! Vuk Milojević, reprezentativac Srbije i vaterpolista Jadrana doživeo je tešku povredu na meču protiv Marseja u Ligi šampiona (13:11).

Tokom meča jedan protivnički igrač udario je Milojevića i polomio mu donju vilicu, uz dislokaciju tri zuba. Vuk je prebačen u bolnici i zbog jezive povrede će morati hitno da bude operisan. 

"Biće potreban operativan zahvat za saniranje povrede. Iako smo zbog toga bili hendikepirani tokom meča, sada je najvažnije da se Vuk što pre oporavi", navodi se u saopštenju Jadrana.

Vuk Milojević je bivši igrač Crvene zvezde, koji je tokom leta prešao u Jadran, a imao je ulogu i u vaterpolo reprezentaciji Srbije kod Uroša Stevanovića.

Foto: Starsportphoto

Teška povreda našeg reprezentativca

 

Igrao je za reprezentaciju tokom Evropskog prvenstva u januaru u Hrvatskoj, bio je član tima koji je igrao i na Svetskom prvenstvu u Dohi, ali ga nije bilo na Olimpijskim igrama u Parizu gde je osvojeno zlato.

Povodom incidenta povremenog saigrača iz reprezentacije Srbije oglasio se Strahinja Rašović oštrom reakcijom.

"Bio sam žrtva nasilja tokom utakmice! Sve dok se ovakvo ponašanje toleriše, ovakve stvari će se dešavati. Kazna od jedne, dve ili tri utakmice suspenzije neće promeniti način razmišljanja takvih igrača. Verujem da igrači koji ugrožavaju tuđe karijere treba da budu izbačeni iz sporta na barem jednu sezonu. Vaterpolo je sport za muškarce, koji igraju pravi šampioni i iskreni sportisti  kukavice nemaju mesta u našem sportu. Stojim uz svog prijatelja i saigrača, Vuka Milojevića", poručio je Rašović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)
Live TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)

Viktor Orban održao je govor u Strazburu u zgradi Evropskog parlamenta u kome je pomenuo Srbiju. On je rekao da je naša zemlja ključna za Zapadni Balkan. Prema njegovim rečima, ključ sIgurnosti EU je u tome da se čitav Zapadni Balkan priključi EU i istakao je da će Balkan ostati nestabilna regija dokle god Srbija ne bude članica EU. Na ovu tremu u "Info jutru" govorio je Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost. U program se uključio i Vladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba Slovenije.

10.10.2024

12:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija