• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

10.10.2024

17:02

Izborna Skupština RSS: Šabić ponovo izabran za predsednika, Kecman novi potpredsednik

Privatna arhiva

Ostali sportovi

Izborna Skupština RSS: Šabić ponovo izabran za predsednika, Kecman novi potpredsednik

Podeli vest

Damir Šabić ponovo je izabran za predsednika Rvačkog saveza Srbije, dok će novi potpredsednik biti Mladen Kecman.

U saopštenju se navodi da je Šabić dobio poverenje za novi četvorogodišnji mandat na redovnoj izbornoj skupštini RSS, dok je Kecman, koji je dugogodišnji sportski direktor Rvačkog kluba Radnički iz Beograda, izabran za novog potpredsednika Saveza.

"Takođe, oformljen je i novi Upravni odbor, koji je zbog želje za većom efikasnošću u radu sa 11 članova smanjen na devet. Osim predsednika Šabića i potpredsednika Kecmana članovi Upravnog odbora su: Gradimir Dedić, Petar Balo, Dušan Arsenijević, Boban Cekić, Dragan Vulešević, Aleksandar Popov i Goran Nenadović", dodaje se u saopštenju.

Funkciju predsednika Skupštine RSS u narednom periodu obavljaće Dejan Rajić, dok je za predsednika Nadzornog odbora imenovan Ljubiša Samardžić.

"Ono što će biti primarni zadatak novog rukovodstva RSS je da izvršimo određene promene u stručnom štabu naše selekcije. U najkraćem roku imenovaćemo novog selektora i trenere reprezentacija", rekao je Šabić.

"Maksimalno ćemo se potruditi da pomognemo našim klubovima, podržimo naše tradicionalne rvačke centre i razvijamo naše mlade rvače. Sa tim ciljem u potpunosti ćemo koristiti sve raspoložive trenažne kapacitete, koje imamo u Nacionalnom trenažnom centru u Košutnjaku, kao i u našoj rvačkoj akademiji u Kanjiži. Uveren sam da će kompletno rukovodstvo RSS još posvećenije raditi na stvaranju što boljih uslova za naše rvače kako bi nam i u budućnosti sa velikih takmičenja donosili medalje", dodao je Šabić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Nebojša Bakarec: Mizogini šovinista Zdravko Ponoš vređa Anu Brnabić!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Mizogini šovinista Zdravko Ponoš vređa Anu Brnabić!

Juče 14.10.2024. je bivši, a ražalovani hrvatski NATO general Zdravko Ponoš, imao napad mizoginije, seksizma i šovinizma, u emisiji na TV N1. Hrvatski državljanin Zdravko Ponoš se usudio da seksistički i mizogino vređa Anu Brnabić, gde je rekao „Reprezent te vrhuške je već pomenuta Ana Brnabić.

15.10.2024

13:44

TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)
Live TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)

Uprkos svim mirovnim konferencijama,, svet i dalje srlja ka kolapsu. Sukobi su sve veći, a za to vreme mi se trudimo koliko možemo da sve to izbegnemo. Balansiramo koliko možemo da ne bismo postali deo tog haosa koji je sve veći i sve širi. Da li ćemo uspeti da sprečimo "zapaljivanje" Balkana, a čini se da velike sile baš to hoće. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su prof. dr Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije, pukovnik u penziji MIloje Pršić i Marko Šćepanović, savetnik potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova.

14.10.2024

20:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka