• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

16.10.2024

20:20

Zagrevanje za nove medalje: Kik-bokseri Srbije počeli pripreme za Evropsko prvenstvo

KIK BOKS SAVEZ SRBIJE

Ostali sportovi

Zagrevanje za nove medalje: Kik-bokseri Srbije počeli pripreme za Evropsko prvenstvo

Podeli vest

Kik-boks reprezentacija Srbije započela je pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo koje se od 1. do 10. novembra održava u Atini.

Selektor Siniša Vladimirović sa još šestoricom trenera u stručnom štabu na Kopaoniku će raditi sa 30 naših takmičara.

“Počeli smo sa treninzima i najvažnije će biti da nas mimoiđu povrede kako bismo u ponom kapacitetu mogli da uradimo sve ono što je planirano”, počeo je priču Vladimirović i potom dodao:

“Umereni smo optimisti, jer smo se nedavno vratili iz Helsinkija, gde smo boravili na poziv kik-boks federacije Finske. Naših dvoje takmičara učestvovalo je na jednoj njihovoj veoma kvalitetnoj reviji koja im je poslužila kao kontrolno takmičenje upravo pred šampionat Evrope u Grčkoj”.

Srbiju su u Finskoj predstavljali Damir Sejdija i anđela Mladenović:

“Uopšte nismo imali naivne protivnike. Damir Sejdija je radio borbu protiv aktuelnog prvaka sveta u ful-kontaktu do 63,5 kilograma, koja inače nije njegova kategorija. Odradio je odličan meč, a po mom mišljenju njegov protivnik je imao veliku naklonost sudija i samo to je bio razlog poraza. Uprkos tome, prikazao je dobru formu.  Anđela Mladenović je takođe izgubila, ali se u sve tri runde vodila dobra i ravnopravna borba. I ona je ostavila veoma dobar utisak i potrebno će biti samo još neke nijanse da poporavi kako bi bila potpuno spremna za prdstojeće prvenstvo Evrope”, zaključio je Vladimirović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija