• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

04.10.2015

10:12

VUČELIĆ OPLEO PA MOJSILOVIĆU: Pobegao je iz mentalne ustanove

Partizan

VUČELIĆ OPLEO PA MOJSILOVIĆU: Pobegao je iz mentalne ustanove

Podeli vest

Nastavlja se rat u fudbalskoj Srbiji, a udraci su toliko niski, da verovatno ne bi prošli ni kod uličnih boraca

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić i trener Spartaka Stevan Mojsilović međusobno su veđaju tokom minulih dana, utrkuju se, pa ne biraju reči.

- Nisam mnogo znao o Mojsiloviću, ali sam se raspitao. On je iz Kovina, sigurno je bio hospitalizovan u tamošnjoj mentalnoj ustanovi, ali očigledno je pobegao. Oni verovatno tragaju za njim. Nisu očekivali da je on trener u prvoj ligi, verovatno su ga tražili po autobuskim stanicama ili ispod mostova. Sada će ga lakše locirati i hospitalizovati ponovo - rekao je Milorad Vučelić u izjavi za listi Alo.

Nastavio je čelnik Partizana u istom maniru, usput potkačivši Dragana Simovića, predsednika Spartaka.

- Ne znam šta mu je to trebalo. Verovatno da bi se dodvorio Gajbi Simoviću, a možda je i malo više potegao iz neke gajbe.

Na kraju, mora čovek da se zapita kakvi su to ljudi na čelu srpskog fudbala. 

PARTIZAN NASTAVLJA: Spartak i njegovi mentori kao kriminalna grupa

MOJSILOVIĆ ŽESTOKO PO VUČELIĆU: Ti si nas terao u ratove!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DR Gane

pre 8 godina

U jbt ovaj Vučelić se primio k'o saučešće !!! Odjednom je najveći borac za Partizan a u stvari ne zna gde bije ,samo je malo ušao u samopromociju !!!!

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija