• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

15.02.2018

09:20

SAMO MUŠKI, MOŽE I 1:0! Bivši asovi bodre crno-bele pred Plzen

Partizan

SAMO MUŠKI, MOŽE I 1:0! Bivši asovi bodre crno-bele pred Plzen

Podeli vest

Samo hrabro, muški na teren, a dosta je i pobeda od 1:0, poručuju bivši asovi Partizana ekipi pred večerašnji duel sa Plzenom (21.05)

Partizan dočekuje prvaka Češke u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope i traži rezultat koji će mu doneti prednost za revanš u Plzenu.

Nekadašnji igrač i trener "parnog valjka" Miodrag Ješić u razgovoru za Žurnal poručuje da je i 1:0 dobar rezultat kod kuće.

- Voleo bih da bude 1:0 ili još bolje - svaka pobeda bez primljenog gola! Česi bi u revanšu morali da se otvore, napadu, što bi odgovaralo Partizanu da iz kontri ugrozi njihov gol - smatra Ješić, koji poručuje da će biti u Humskoj na utakmici.

Gotovo u dlaku isto priča i Dragi Kaličanin, nekadašnji neumorni as Partizana.

- Voleo bih da ne primimo gol. Ako pitate, najbolji rezultat bi bio 1:0. Verujem da crno-beli napadačkom igrom i pred našim navijačima mogu da nadvise goste. Samo momci da u meč uđu bez straha. Znaju da igraju fudbal, ovakve utakmice podižu adrenalin i od igrača prave asa - istakao je Kaličanin.

Bivši golman crno-belih Blagoje Istatov je veliki optimista, a najviše veruje u - Miroslava Đukića.

- Biće večeras i bolje nego što mislim. Živi bili pa videli, a preostaje i revanš. Pobeda bez primljenog gola povećava šanse za prolaz, a optimizam zasnivam na verovanju u rad Miroslava Đukića, dobrog čoveka i odličnog trenera. Zna Đuka posao, za ovo kratko vreme vidi se njegov trenerski rukopis - poručio je Istatov.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija