• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2018

11:58

JADNO I BEDNO IZVLAČENJE! STOJKOVIĆ NE VRAĆA PASOŠ, Partizan se oglasio: IZJAVA JE PLOD AFEKTA zbog sportske nepravde!

Partizan

JADNO I BEDNO IZVLAČENJE! STOJKOVIĆ NE VRAĆA PASOŠ, Partizan se oglasio: IZJAVA JE PLOD AFEKTA zbog sportske nepravde!

Podeli vest

Umesto da se izvine i iskreno priznaju grešku svog golmana, u Partizanu se sada vade i plaču kao neke devojčice. FK Partizan izdao je saopštenje da je izjava golmana Vladimira Stojkovića posle večitog derbija nastala u afektu i izazvana sportskom nepravdom i da se iskusni čuvar mreže odriče reči koje je izrekao

Ovo je njihovo "pojaničko" saopštenje:

Uprava FK Partizan, nakon sastanka sa igračem Vladimirom Stojkovićem, želi da ukaže javnosti da su izjave našeg igrača, date neposredno nakon 158. derbija, plod afekta usled nepojamne sudijske nepravde kojom je utvrđen njegov konačan rezultat. 

Vladimir Stojković izražava i lični otklon usled nepromišljenog i neprimerenog dela svoje izjave i ističe da se nikada ne može i neće odreći niti svoje države niti svog pasoša jer je nebrojeno puta do sada našu zemlju reprezentovao na najsvetliji i najdostojanstveniji način, neretko i kao istinski junak velikog broja utakmica fudbalske reprezentacije Srbije.

STOJKOVIĆU, IDI LEČI SE! Izjava golmana Partizana dokazuje DA NIJE SAV SVOJ!

Kao vrhunski sportista, osetljiv na nepravdu, on vrlo dobro zna da se politika i sport razilaze baš tamo gde nastaju fudbalske legende a naš golman, najbolji kojeg je Srbija imala u poslednje dve decenije, zaslužan za dva plasmana reprezentacije na SP u fudbalu, to svakako jeste.

Istovremeno, FK Partizan želi da ukaže na sramno, bestijalno, neprofesionalno i agitatorsko ponašanje dela medija i nekih nosilaca javnih funkcija koji su, svojim natpisima i gestovima, iznova pozvali na linč našeg igrača. Ovakvo ponašanje, budući da dolazi od znatno odgovornijih kolektiviteta i pojedinaca, zaslužuje javnu osudu na čemu će Partizan istrajavati.

(VIDEO) VIDI OVO, "BIVŠI SRBINE"! Pojavio se novi snimak Zvezdinog gola

Cela Srbija sinoć je imala priliku da vidi izuzetnu igru Partizana, srčanost i kvalitet naših igrača ali i izraziti neprofesionalizam i upitnost donetih sudijskih odluka. Ništa, međutim, ne može umanjiti činjenicu da Partizan igra kvalitetan, evropski fudbal, da na tom i takvom sportskom putu želi i da o(p)stane a ne da se bavi političkim temama, bilo da dolaze od nekih nosilaca javnih funkcija ili od novinara koji koriste zvanične internet domene našeg kluba.

Kao što će se od takvih pojava uvek i nedvosmisleno ograđivati, tako neće prezati da na svim nivoima insistira na poštenom i čestitom tretmanu našeg kluba u celini.

Ovo je vreme da se svi saberemo uz naš Partizan.

Samo sabrani, pobedićemo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
maki

pre 5 godina

Partizan je juce zgazio govna iz rupe koja i danas uporno cute i kao funjare lazu a ne smeju da priznaju istinu-Gol NIJE bio .

Zeljko

pre 5 godina

POSLEDNJA VEST NIJE TACNA A ZVANICNA VEST GLASI"GOLMAN STOJKOVIC VIDJEN JUSTROS U REDU ISPRED TURSKE AMBASADE

Amater

pre 5 godina

NEZNAM STA VISE DA MU VERUJEM,PROSLOST ILI SADASNJOST.

zgija

pre 5 godina

Treba ga izbrisati sa spiska,on se vec odrekao,a i partizan nije srpski klub vratiti ga u Zagreb pod hitno sa sve upravom,ocistimo Srbiju.

AS

pre 5 godina

MI ZNAMO ŠTA SMO I VIDELI I ČULI. GREŠKA JE ŠTO NIJE BILO DOPING KONTROLE JER JE BIVŠI SRBIN BIO NADUVAN GARANT. TO GOVORI NJEGOV BES I AGRESIVNOST POSLE MEČA. POJAVILI SU SE SNIMCI. GOL KAO SUZA ČIST.

Đole

pre 5 godina

Ma da,kada se cela Srbija dobro isprdala sa ..mlazom sada povlači.Pametan je skoro ko Vazura i Ivica zajedno

Milan

pre 5 godina

Stojkoviću pošteno reci koliko ti je desna ruka bila u golu da si levom izbacio loptu pa hajde da i sumnjamo u sudijsku odluku..a bio si par centimetara ispred gol linije i bacio se unazad desna ruka barem 60 centimetara je bila u golu....jedino ti si umislio da zvezdini igrači nesmeju da daju gol tebi i da je svaki gol neregularan....kažeš sramota te što si SRBIN ....MOJ SAVET JE DA POSETIŠ PSIHOLOGA I PSIHIJATRA.....

Lala

pre 5 godina

Nadam se da selektor nece vise nikad staviti ovog bolesnika na gol reprezentacije. Neka brani za Tunguziju, tamo mu je mesto!

AlCapo

pre 5 godina

Dajte za Boga miloga! Ovakve gadosti ni ustase ne pisu o nama.

sickness

pre 5 godina

Ti si bre jadan i bedan sto pises ovaj tekst. Sram te bre bilo takozvano novinaru takozvanog lista Svinjformer!

Djordje

pre 5 godina

Vi iz ovih bolesnih novina mozete Stojketu da ga....znate vec sta, a i meni zajedno sa njim

22

pre 5 godina

E neka sada drzava Srbija oduzme drzavljanstvo doticnom kao i maloj debeloj osobi sa naocarama koja je pisala ovo saopstenje!!!

Lud Pop

pre 5 godina

Stojke legendo, jebi Cigane sa sve ovim štakorom iz Informera

ja

pre 5 godina

Jadna i bedna je drzava u kojoj ste vi novinari. Treba da budete objektivni a ne da birate strane. Smesni ste i bedni.

bane

pre 5 godina

Ko je veća budala: Stojković ili FK Partizan?

Marko

pre 5 godina

Ološi iz Informera! Jedva čekam da propadnete... navijači Partizana će prestati da kupuju vaše smrdljive novine

Boban Konjarnik

pre 5 godina

Redakcijo popusite nam kurac grobarski!Picke ciganske rezimske!

ja

pre 5 godina

Novinarstvo u Srbiji je umrlo kada ste vi postali novinari.

dejan

pre 5 godina

covek se drzi za rec... a svi znaju da rec ovog "coveka" nema nikakvu tezinu

Vanja

pre 5 godina

Ljigo ljigava treba te proterati iz Srbije, vrati pasos izrode !

CacanIN

pre 5 godina

Jadnici i bednici iz svinjimera, autoru ovog clanka kao i onog prethodnog sve najgore!! Olosi sns-ovski i ciganski!! SAMO PARTIZAN!!!

Predrag

pre 5 godina

Sramota koliko ste pristrasni za Zvezdu. Pozdrav od dosada vernog citaoca!!! Sta to znaci jadno i bedno izvlacenje? Pa svako u efektu pogresi, a vi kao profesionalci ne bi ste to smeli da radite. Ima nas puno Partizanovaca koji smo vas pratili i verovali u vasu profesionalnost za razliku od drugih medija, ali sada ste nam otvorili oci, ISTI STE KAO I DRUGI!!!

Sale

pre 5 godina

Promenite svoj naziv u CZINFORMER! Sramota od naslova...

ljuba

pre 5 godina

Gospodo iz Informera, sva je prilika da, ubuduce, stadion JNA mozete videti samo sa spoljne strane, ukoliko ne pronadjete onu krticu iz nase delegacije u Kini pa je pustite da se ušunja...

Nele

pre 5 godina

NE treba on da se odrekne Srbije. Srbija treba njega da se odrekne. On je sramota Srbije, I nas je stid sto je on Srbin.

Papundek

pre 5 godina

Bolje da se nisu oglasili, tek su sada potvrdili koliko je Stojkovic minoran, netolerantan i zlonameran!

jadranin

pre 5 godina

Ovo je orkestrirana kampanja koju vode Vučelić i Vazura protiv Zvezde i Terzića: Ovaj glupost koju je Stojković izgovorio je samo nastavak te kampanje koja ima za cilj da je partizan žrtva nekekve zavere. A u stvari u pitanju je nešto drugo. Žele da dominiraju kao u vreme Toleta da ovakvim nesuviaslim izjavama podele narod i navijače još više.I nije to samo slućaj u fudbalu, već i u košarci. Gledao sam više pota Veličkovića kada igra protiv zvezde. On kao da vodi rat a ne da igra košarku. Tako je i fudbalu Za njih je ovo nešto više, šta nije mi jasno a u osnovi svega bi trebalo da bude sport.Ovo je bila samo jedna utakmica a biće ih još ko zna koliko.

zoran

pre 5 godina

I lopta i golman bili u golu. I dobili premije za loše igranje. Golman javno izjavio da se odrekao države i da vraća pasoš.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija