• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

17.12.2018

07:00

AKO JE LIGA REGULARNA, ONDA SMO SVI LUDI! Generalni direktor Partizana i dalje besan na Superligu!

Partizan

AKO JE LIGA REGULARNA, ONDA SMO SVI LUDI! Generalni direktor Partizana i dalje besan na Superligu!

Podeli vest

Ako neko misli da je regularna liga kad se utakmice igraju po ovakvim vremenskim uslovima, onda smo svi ludi, poručuje u razgovoru za Informer generalni direktor Partizana Miloš Vazura

Čelnici crno-belih zatražili su od Zajednice Superlige ponavljanje utakmice 21. kola sa Mačvom odigrane u petak uveče u Humskoj po nehumanim uslovima i završene rezultatom 0:0. Iz Partizana su poručili da će istupiti iz Superlige ukoliko im zahtev bude odbijen.

Grtalica

Sudija je rekao da imamo grtalicu da očistimo sneg i da ga je baš briga da odloži utakmicu
Miloš Vazura

Izgubila i Mačva

Čeka se da Stručna komisija, kako su saopštili čelnici Zajednice superligaša, proceni ima li osnova za ponavljanje utakmice. Vazura kaže da je proteklog vikenda narušena regularnost čitavog prvenstva.

- Sačekaćemo da ta komisija odluči da li će meč biti ponovo odigran. Na osnovu odluke komisije videćemo kakvi će biti naši dalji koraci. Sledeća utakmica je u februaru, videćemo da li ćemo tad uopšte igrati. Rekli smo da nećemo ako se ne naprave regularni uslovi. Naši pravnici sve znaju. Ako neko misli da smo igrali regularnu utakmicu u petak i da su mečevi u ovim vremenskim uslovima pošteni, onda smo svi ludi - kaže Vazura.

Terzić dao korektnu izjavu


Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u subotu je stao na stranu Partizana i rekao da bi meč sa Mačvom trebalo da se ponovi.
- Terzić je dao korektnu i sportsku izjavu. Verovatno i on misli da uslovi za igru nisu postojali. Nije lud da kaže da je regularno. Kao što Partizan neće da kaže da je Zvezda trebalo u subotu da igra regularnu utakmicu - dodaje Vazura.

Partizanov čelnik ne smatra da su samo crno-beli oštećeni u petak već i fudbaleri Mačve.

- Možda je Partizan u petak izgubio dva boda, a možda je i Mačva. Da se igralo u regularnim uslovima, možda bi i Mačva dobila meč. Svuda u svetu bi takav susret bio poništen i igrao bi se novi. To što neko tvrdi da je bilo sve po propozicijama, svaka mu čast, ali meč nije bio regularan - ističe Vazura.

On opisuje kako su tekli razgovori s delegatom Dragoslavom Đermanom i glavnim sudijom duela Aleksandrom Živkovićem.

Bulatović: Zbog sudije nije prekinut meč


Direktor Superlige Vladimir Bulatović kaže da je odluka o odlaganju meča Partizan - Mačva bila na sudiji Aleksandru Živkoviću.

- Bilo je kasnije uslova da se prekine meč, ali to nije pitanje za mene već za sudiju Živkovića. U poluvremenu meča je na moje insistiranje delegat Dragoslav Đerman pitao glavnog sudiju ima li uslova za nastavak, na šta je arbitar odgovorio da ima - ističe Bulatović



- Delegat apsolutno nikog nije pitao da li će se igrati. Jedina je istina da smo mi poslali našeg predstavnika na poluvremenu, službeno lice, da traži odlaganje utakmice, na šta smo dobili odgovor od sudije da imamo grtalicu da očistimo sneg i da ga baš briga da je odloži. Grtalica ne može da se koristi u toku utakmice jer uništava travu - objašnjava Vazura.

Obećali, pa slagali

Funkcioner crno-belih kaže da Partizan ne bi dizao ovoliku buku da ostale utakmice, koje su predviđene da se igraju u subotu, nisu odložene za nedelju ili ponedeljak.

- Sve nadležne smo zvali da vidimo možemo li da odložimo meč i rekli su nam, dali obećanje, da će sve utakmice biti odigrane u subotu. Slagali su nas, jer u subotu niko nije igrao zbog snega! U nedelju nije padao sneg, dakle, kad se očisti, nije mogao da padne novi, a u petak je non-stop padao. To je velika razlika. Žalićemo se FSS, Takmičarskoj komisiji, Superligi, tražićemo sednicu Skupštine Superlige da vidimo ko je odgovoran za ovo i tražićemo odgovornost - zaključuje Vazura.
 

BOMBA IZ HUMSKE! Partizan odlučuje o istupanju iz Superlige!

PARTIZAN TRAŽI NOVI MEČ SA MAČVOM: Ispunite naše zahteve ili napuštamo Superligu!

IVICA KRALJ TVRDI: Partizan, delegat i sudija hteli da se igra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milovan

pre 5 godina

Da li bi bilo humano igrati još 90 minuta po ledu i hladnoći samo zato što nekome ne odgovara rezultat već odigrane utakmice. Mirković je pred kamerama potvrdio da su bili za odigravanje utakmice. Partizan je pristao da se odigra utakmica Mačva je došla u Beograd bez 8 standardnih igrača mislili su da će lako izaći na kraj sa Šapčanima. Kada su ostali sa igračem manje i videli da će teško doći do 3 boda okreću list ulaze u sudijske prostorije vrše žestoki pritisak da se utakmica prekine. Šta bi bilo da je kojim slučajem Partizan imao povoljan rezultat a da je sudija prekinuo utakmicu zbog vremenskih uslova možemo samo zamisliti.

Laki

pre 5 godina

liga je regularna, a vi jeste ludi. ponašate se kao princeza na zrnu graška. samim tim što menjate pola tima, govori o tome ko je kriv što zaostajete za zvezdom 15 bodova. uprava ne valja i vi na celu sa njima, i dosta vise ovakvim kukumajkovanja. sklonite se već više zar vam poruke navijaca nista ne govore. ili ste toliko debelokosci.

AS

pre 5 godina

GOSPODO IZ PARTIZANA, VI BI SVE NEŠTO NA MUFTE. PRVO, DOBILI STE STADION NA UPOTREBU. ŠTO NISTE NOVAC ULAGALI U NJEGA NEGO U SVOJE DŽEPOVE. STAVITE GREJAČE U TEREN. DA STE IMALI POZITIVNU SITUACIJU NA POLUVREMENU NEBI UOPŠTE TRAŽILI ODLAGANJE. NEGO REZULTAT 0:0, IGRAČ MANJE I ODMA FRKA. VALJDA TREBA I MAČVU NEŠTO PITATI. NISTE VI BOGOM DATI.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

NISAM PARTIZANOVAC Zasto u sledeceoj objavi o pobedi Zvezde na Banovom brdu nema prostora za postavljanje komentara ? Samo onaj tko ne vidi , ne moze videti razliku izmedju terena na kome je odigrana sporna utakmica izmedju Partizana sa Macvom i Cukarickog sa Zvezdom. Narocito kada se na da je Zvezdina utakmica zbog snega istog razloga zbog koga se Partizan 'pobunio' odlozena za sledeci dan, odnosno dva dana sto je dalo mogucnost da se teren ocisti i pripremi za odigravanje u koliko toliko normalnim zimskim uslovima. Ako se smatralo da se Partizanova utakmica nije morala odgoditi, onda NIKAKO nisu smele biti odgodjene ostale utakmice dan kasnije. Jer ako nije bilo dovoljno vremena da se organizuje ciscenje terena za spornu utakmicu a to je bio cini mi se prvi dan velikih snesnih padavima, ONDA su u svakom slucaju ostali imali dovoljno vremena da to urade sutra dan. Bez odlaganje utakmica. Partizan je potpuno u pravu sto trazi da se njihova utakmica ponovi. U ostalom i Macva ima sansu da osvoji tri boda u boljim fudbalskim uslovima. NISAM PARTIZANOVAC

goran

pre 5 godina

naučite nešto od čukaričkog. Silni i veliki partizan nije mogao da spremi teren za razliku od Čuke kojoj svaka čast za nedeljnu utakmicu.

Milan

pre 5 godina

Da li se još neko seća vremena kada je fudbal bio muški sport? Padne sneg? Ništa zato, očiste se linije i uzme crvena lopta, igra se i niko ne nariče kao baba narednih 5 dana...

moma52

pre 5 godina

U pravu je Vazura,svi su ludi što dozvoljavaju da takvi inbecili vode nekada veliki klub.Urušen je zahvaljujući njemu i Ilievu koji su za velike pare napravili jeftin i nikad slabiji tim u istoriji Partizana.Ko je Vazura?Šta je on to veliko i dobro uradio da ga preporuči za funkciju koju ,na žalost,obavlja.Sam sebi odredio platu,procenti i narukvice od transfera,dug sve veći i klub u beznađu.Ko zna da igra,njemu sneg ne smeta,jer je isto i protivniku i u takvim ,otežanim,uslovima,bolji će pobediti.Gledao sam Partizan i po mnogo većoj mećavi,a tim igrao izvanredno.Pobeđen Dinamo 3:0,a navijači pre i za vreme poluvremena čistili sneg iz kaznenog prostora,a ostali deo terene utabali nogama.Ko zna,zna,a ko ne zna četvrto mesto(daj Bože da Zvezda osvoji i Kup,pa da i četvrti ide u kvalifikacije),mada je sa ovim rukovodstvom i timom to teško ostvarivo.

Milovan2

pre 5 godina

"Liga je neregularna jer se igrala utakmica po snegu" Koliko je utakmica do sada odigrano po sličnim a možda čak i gorim uslovima širom naše planete i niko do sada nije postavljao pitanje o regularnosti tih utakmica niti je tražio njihovo ponavljanje. Koliko puta je Partizan do sada igrao u sličnim vremenskom uslovima i nikada nije traženo da se utakmica ponovi. Ispada da su Svi do sada bili ludi kada su igralu utakmice po snegu. Zaključak Ceo svet je lud jedino smo mi pametni.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija