• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2019

13:49

ŠTA ĆE BITI S NOVICOM? Navijači Partizana strepe, zglob otekao, Veličković jedva hoda...

Partizan

ŠTA ĆE BITI S NOVICOM? Navijači Partizana strepe, zglob otekao, Veličković jedva hoda...

Podeli vest

Košarkaš Partizana Novica Veličković povredio se u prvom meču plej-ofa sa Crvenom zvezdom (106:101)

Novica je pri doskoku, u reketu Partizana, nezgodno stao na nogu Majkla Odža. Sa bolnom grimasom uz pomoć saigrača, napustio je parket, pa navijači strepe hoće li biti spreman za narednu subotu, kao i ostatak sezone. 

Ono što je sigurno jeste da je "stradao" zglob desne noge koji je otekao, kao i to da Novica otežano hoda, prenosi Telegraf. Za sada ne postoji precizna prognoza koja bi dala odgovor na pitanje da li, i kolika, pauza očekuje kapitena crno-belih.

PARTIZAN BEZ KAPITENA U BORBI ZA EVROLIGU! Povredio se Veličković?

"MORA DOSTA NEREDA DA SE POČISTI"! Zagorac čestitao Zvezdi i najavio bolju igru u revanšu!

 

Takođe, stepen povrede za sada niko ne želi da komentariše do detaljnih preglada koji bi trebalo da budu obavljeni početkom nedelje. Tada će sve biti mnogo jasnije.

Drugi meč plej-ofa igra se 30. marta od 19 sati, a domaćin je Partizan u hali "Aleksandar Nikolić".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 5 godina

Sramotno je kako nijedan medij nije ukazao na uvredljivo skandiranje,tokom cele utakmice ,na račun Novice.Čovek je sportista i svim srcem se ,preko granice bola,bori za boje kluba čiji dres nosi(Partizan,Real,Mega,Partizan).Najbolesnije je bilo kada je povređen,a cela hala skandira "nosi g..no napolje".Nema saopštenja i stavljanje u zaštitiu čoveka ,koga na radnom mestu,vređaju,a za to nikada nije svojom izjavom dao povoda.Kada se vređa(što ne opravdavam) neka gospođa,nije dama(srednji prst),jer je Bože moj ,ona je supruga najpoganijeg ljudskog stvora,tu se postavlja pitanje zašto je država ne uzima u zaštitu?Majko Srbijo,kuda idemo.Šta očekivati u drugoj utakmici?Niko, ni sudije,ni delegat,pa ni gospodin(koji to nije) Čović su sve to sa uživenjem pratili i nisu reagovali.

iskren

pre 5 godina

što se čudiš.Čoravi naredio,Vučko prosledio Tezga naplaio

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija