• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

10.04.2019

16:46

"ZA PROPAST PARTIZANA KRIVI SU SVI OSIM NAS!" Čelnici kluba iz Humske ne žele da preuzmu odgovornost!

Partizan

"ZA PROPAST PARTIZANA KRIVI SU SVI OSIM NAS!" Čelnici kluba iz Humske ne žele da preuzmu odgovornost!

Podeli vest

Krivci za propast Partizana su navijači, treneri i igrači, a ne mi iz uprave, poručuju Milorad Vučelić i Ivan Ćurković! Predsednik crno-belih Vučelić kaže da "grobari" samo odmažu klubu, dok počasni predsednik Ćurković smatra da su najodgovorniji oni koji su na terenu

Partizan je trenutno treći na tabeli Superlige, a u poslednjih šest prvenstvenih utakmica poražen je čak pet puta. Ekipa iz Humske nakon 30 odigranih kola suštinski nema šanse da osvoji titulu, pošto sedam kola pre kraja ima čak 15 bodova manje od Crvene zvezde.

Loš uticaj

Skandiranje "uprava napolje" postaje himna dela naših navijača. To loše utiče na igrače i igru

Milorad Vučelić, predsednik Partizana

Slaba uteha

Kako stvari stoje, Partizan će teško moći i do drugog mesta, pošto im niški Radnički beži 11 bodova. Glavni cilj je osvajanje Kupa Srbije, jer rukovodioci kluba veruju da bi time bar donekle spasli sezonu, mada je jasno da bi taj trofej bio slaba uteha za one kojima su crno-beli u srcu.
Predsednik Vučelić je pre mesec dana žestoko kritikovao igrače svog kluba, a sad je bio oštar i prema navijačima.


- Navijači čine sve da utakmice i igrači ne budu u prvom planu, a to je veoma loše. Kad se navija, navija se za klub i igrače koji igraju, i stručni štab koji ih vodi. Navijači, kako im samo ime govori, treba da budu podrška, a ne da odmažu klubu i igračima. Navijanje se pretvara u kakofoniju različitih glasova, a ne huk podrške onima koje igraju - kaže Vučelić za "Sportski žurnal".

 

Ipak, svi navijači su složni samo u jednom, a to je da ova uprava treba da ode. "Grobari", iako podeljeni u tri frakcije zbog međusobnih razmirica, svi odreda na svakoj utakmici skandiraju "uprava napolje". Međutim, Vučelić smatra da on i njegovi saborci u rukovodstvu ne snose nikakvu odgovornost za užasno stanje u klubu.

- Skandiranje "uprava napolje" postaje himna dela naših navijača. To loše utiče na igrače i igru. Vređanje uprave i u sezonama u kojima je Partizan osvajao prvenstva, kao i duplu krunu, najbolje pokazuje o čemu je tu reč - dodaje Vučelić.

Napadaju i Batu

Dok su Vučeliću krivi navijači, počasni predsednik Ivan Ćurković smatra da su za sve krivi igrači, a ne oni koji su iste te igrače dovodili i predstavljali kao velika pojačanja.

- Odgovorni su oni koji su na terenu. Uprava je tu da obezbedi novac, plate, normalno funkcionisanje, da igrači imaju neophodne uslove za rad i rezultate. Neće Vučelić da daje golove, Zečević da brani ili Vazura da centrira. Posao čelnika je da pronađu finansijska sredstva, a to danas nije lako. Tu su i treneri koji su odlazili iz kluba u poslednje vreme. Odgovornost je na njima, ali i na igračima - kaže Ćurković za "Telegraf" i između redova deo krivice svaljuje i na bivšeg trenera Zorana Batu Mirkovića, koji je prošlog meseca podneo ostavku.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milisav pn

pre 5 godina

Da je zvezda pravila ovakvu upravu partizana mislim da nebi mogli goru da sastave...

stan collymore

pre 5 godina

te igrace je dovela uprava.....drugi igraci nisu ni hteli da igraju u Partizanu za dzabe...to je politia ove uprave...dovesti sto jeftinijeg ili slobodnog igraca, nek igra za dzabe u klubu, kad odlaze nek oproste sve dugove i onda dobiju ispisnicu....i onda opet sve to ponovo ...Pa pojedini igraci ni sami ne znaju kako su dosli u Partizan...2 ili 3 igraca imaju kvalitet za klub kakav je Partizan, a ovi drugi ne bi mogli da igraju niu Teleoptiku...upropastili su sve sto je vredelo u Partizanu, ali su zato napunili dzepove i ne zele da odu iz kluba dok ne prodaju još nekog ko imalo vredi(kao malog Markovića, Pavlovića...)....tek kad ga zakucaju za dno onda ce se povući i ostaviti bezizlaznu situaciju sa dugom od oko 40-50mil eura...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija