• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2019

07:15

RISTIĆU, GOVEDO, SAČEKAĆU TE U HUMSKOJ! Željko Pantić zapretio golmanu Radničkog!

Partizan

RISTIĆU, GOVEDO, SAČEKAĆU TE U HUMSKOJ! Željko Pantić zapretio golmanu Radničkog!

Podeli vest

Voditelj "Partizanovog vesnika" Željko Pantić pozvao je na obračun Borivoja Ristića, golmana Radničkog!

Novinar emisije koja se emituje na Partizanovoj televiziji nazvao je Ristića "govedom" i poručio mu da će ga sačekati na stadionu u Humskoj posle utakmice ova dva tima u polufinalu Kupa Srbije (18.00, Arena sport 1).

- Ono govedo će sigurno u sredu probati da me traži ponovo. S ozbiljnom verovatnoćom da me ovaj put nađe. Govedo zvano Borivoje. Dobro je što dolazi na stadion govedo Ristić, a ja ću se potruditi da budem dostupan kada me bude tražio - poručio je Pantić.

Poznati voditelj osim što je pozvao golmana na obračun, optužio ga je da je namerno pustio golove protiv Crvene zvezde prošlog vikenda.

- Izvodi se prvi penal, a ono govedo pokazuje ovome gde da šutira. Drugi nije ni pokušao da odbrani. Oni će protiv nas igrati s nožem u zubima, kao da im život od toga zavisi. Lalatović priča da nije verovao da mogu da budu šampioni, a oni su pre te utakmice imali samo četiri boda manje od Zvezde - rekao je Pantić.

Sukob voditelja i Ristića počeo je posle nedavno odigranog meča u Humskoj, koji je Radnički dobio sa 1:0. Golman Nišlija je posle utakmice na ulazu u svlačionicu pred kamerama za Pantića rekao da je "go*no" i "pi*ka".

- Dajemo mu pare za dete da se oporavi, a on nas vređa. Šta, mi nemamo decu, je li treba da pocrkamo zbog njih - urlao je tada Ristić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran Dimitrijevic

pre 4 godine

Zamislite koliki je necovek taj Ristic i koliko je Pantic u pravu sto ga govedom zove.Dao je neke pare za pomoc i sad bi celog zivota da ima u Panticu duznika zaboravljajuci da se dobro delo ne prica.Ono sto je on uradio nije sigurno dobro delo.Moze to nedaj Boze i njemu ili nekom njegovom da se desi.Treba li svi koji mu pomognu da mu prigovaraju,kao za japunce u pripovetci? Crni Risticu,znas li nesreco da BOG sve vidi i za sve odredjuje cenu,sve mora da se plati?Jel te neko motkom terao da das ako si i dao,jesu li ti batinasi kucali na vrata,jel ti preceno otkazom ili si to dobrovoljno dao? DOBRO SE U DOBRO RACUNA SAMO KAD JE UCINJENO DOBROM VOLJOM I IZ DUSE,BEZ IKAKVOG DRUGOG INTERESA! Ti ili nisi krsten ili se nije ,,primilo" kad mozes tako da kazes.Sukobi se tako ne resavaju pa makar u pitanju bio i takav kukavelj kao sto si ti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija