• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2019

13:16

LEPA VEST IZ HUMSKE! Partizan može u Evropu naredne sezone!

Partizan

LEPA VEST IZ HUMSKE! Partizan može u Evropu naredne sezone!

Podeli vest

Dileme više nema, FK Partizan je dobio licencu i može da nastupi sledeće sezone u Evropi

Komisija za Fudbalskog saveza Srbije dala je dozvolu Partizanu. To je potvrdio Vladimir Vuletić.

- Komisija za licenciranje FSS donela je danas jednoglasnu odluku da fudbalski klub Partizan ima pravo učešča u svim evropskim takmičenjima pod okriljem UEFA i istovremeno u narednom izdanju Superlige Srbije. Delegacija Partizana bila je pohvaljena za izuzetno kvalitetan pravni, administrativni i finasijski rad, da je ove godine rad stručnih stružbi u klubu bio na veoma zavidnom nivou. Ova činjenica dobija na snazi i značaju budući da se predsednik Komisije Miljko Valjarević izjasnio da ove godine nijedan klub ne bi i neće moći da dobije evrolicencu ukoliko ne ispuni sve stroge uslove koje UEFA postavlja - rekao je Vuletić za "Telegraf"!

"GROBARI" ŽESTOKO PROZIVALI NIŠLIJE! "Radnički je Zvezdin sluga"

Borba je bila duga, ali je tim iz Humske uz mnogo muke uspeo da reši probleme.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija