• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2019

22:49 >> 22:45

(VIDEO) CRNO-BELIH 45 MINUTA ZA PUT U TURSKU! Partizanu dosta jedno poluvreme protiv Velšana, Stevanovićev prvenac u Humskoj!

Partizan

(VIDEO) CRNO-BELIH 45 MINUTA ZA PUT U TURSKU! Partizanu dosta jedno poluvreme protiv Velšana, Stevanovićev prvenac u Humskoj!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Konahsa Kija i u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa 3:0 i tako zakazali duel sa turskom Malatijom u trećoj rundi

 

Ekipa Save Miloševića odigrala je jako dobih 45 minuta koji su joj bili dovoljni da slomi žilavog i borbenog rivala čiji bunker nije mogao da izdrži čitav meč.

PARTIZAN POSLAO PONUDU ZA ŠTOPERA! Miloševiću se ispunjava najveća želja ovog leta?

Crno-beli su krenuli ofanzivno od samog starta i već u šestom minutu mogli da vode da je Umar Sadik pogodio iz pozije iz koje se teško maši. Ostao je sam ispred golmana Konahsa, ali je loptu poslao pored gola. Nije imao sreće tokom čitavog meča jer je u nekoliko navrata uspeo da se propisno obruka, ali su mu saigrači čuvali leđa.

Gosti su čekali priliku iz kontre koje su se retko dešavale, a jedina ozbiljna šansa desila se odmah nakon promašaja Sadika u 10. minutu kada je Vajld pokušao da lobuje Stojkovića. Međutim, šutirao je glavom pored desne stative.

Uspeo je Zoran Tošić da pokaže da će biti glavni igrač Partizana ove sezone. Odlično je iskoristio dodavanje Sume i skratio muku u 54. minutu. Tada je sve krenulo kako treba po crno-bele. Za svega tri minuta od 70. do 73. uspeli su da preko Ožegovića i mladog Stevanovića otklone sve dileme i uz prvenac rezeviste zakažu duel sa turskom Malatijom za sedam dana. Oni su nešto ranije bili bolji od Olimpije u Ljubljani sa 1:0 i tako posle 2:2 rezervisali karte za Beograd.

PARTIZAN - KONAHS 3:0 (0:0)

Tošić u 54. minutu, Ožegović u 70. minutu, Stevanović u 73. minutu za Partizan

Stadion: Partizana (Beograd), Sudija: Luis Godinjo (Portugal)

PARTIZAN: Stojković - Brežančić (od 73. Urošević), Pavlović S, Ostojić, Miletić - Šćekić, Zdjelar - Ivanović (od 46. Stevanović), Suma, Tošić (od 64. Stevanović) - Sadik. 

KONAHS: Bras - Dizni, Roberts, Horan, Holms - Herison (od 63. Vignal) - Insal (od 81. Bakare), Moris, Oven, Pul - Vajld (od 79. Farkuharson). 

Tok meča:

KRAJ MEČA! PARTIZAN JE U TREĆEM KOLU!

90. minut - Igraće se još dva minuta.

81. minut - Još jedan promena kod Konahsa, umesto Insala šansu je dobio Bakare.

79. minut - Umesto Vajlda za goste je na terenu Farkurharson.

73. minut - Poslednja promena u Partizanu, umesto Brežančića u igri je Urošević.

73. minut - GOOOOOL! STEVANOVIĆ! Mladi rezevrista postiže svoj prvi gol u senioskoj konkureciji!

70. minut - GOOOOOL! OŽEGOVIĆ! Samo što je ušao u igru napadač crno-belih pogađa mrežu Konahsa!

61. minut - Opet Sadik u odličnoj prilici, ali ovoga puta sa gol linije loptu izbacuje Roberts.

63. minut - Menja i trener gostiju. Iz igre izlazi Harison, a na terenu je Vignal.

64. minut - Druga promena u Partizanu, umesto Tošića u igri je Ožegović.

54. minut - GOOOOOOL! TOŠIĆ! Partizan konačno probija bunker gostiju i nakon asistencije Sume, nije bilo teško ofanzivnom vezisti da pogodi mrežu.

51. minut - Postigao je Sadik gol, ali je poništen zbog ofsajda.

50. minut - Umalo da Pavlović pogodi mrežu Konahsa, ali njegov šut ide pravo u ruke golmanu gostiju.

47. minut - Odmah šansa za Partizan, dobar šut Sume ide malo pored gola Brasa.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Milošević je napravio prvu promenu, umesto Ivanovića u igri je mladi Filip Stevanović.

Ukoliko potvrde prolaz protiv Konahsa, Partizan će igrati protiv Malatije koja je pobedom od 1:0 u Ljubljani eliminisala Olimpiju.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Bez golova nakon prvih 45 minuta uz nekoliko kolosalnih prilika za Sadika!

46. minut - Kakva greška Konahsa, ali ponovo Sadik nije uspeo da pogodi gol. Šutirao je sa 40 metara u prazan gol, ali nije pogodio.

45. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.

43. minut - Prilično dosadna utakmica u Humskoj, nakon nekoliko prilika u prvih 10 minuta u nastavku je opao ritam meča.

38. minut - Pokušao je Suma iz slobodnog udarca, ali samo do živog zida.

23. minut - Ponovo u prilici Sadik, ali opet pored gola.

10. minut - Prilika i na drugoj strani, malo je nedostajalo da Vajld lobuje Stojkovića, ali nije uspeo u svojoj nameri.

9. minut - Kakav promašaj Sadika! Sam je bio napadač Partizana na nekih osam metara od gola, ali je od celog gola loptu poslao pored desne stative.

1. minut - Utakmica je počela, početni udarac izveli su igrači Konahsa.

20.40 - Pobednik ovog dvomeča igraće protiv boljeg iz duela Olimpije iz Ljubljane i Malatije. Utakmica u Sloveniji je počela u 20.00, a trenutno je 0:0. Prvi meč u Turskoj završen je 2:2 tako da po sadašnjem stanju stvari "zmajčeki" bi mogli na duel sa crno-belima.

20.31 - Za sada pogled na tribine u Humskoj ne obećava, deluje da se navijači nisu uželeli fudbala.

Foto: Informer

20.10 - Na klupi za rezerve biće sledeći igrači:

Partizan: Nemanja Stevanović, Vujačić, Lazar Pavlović, Ožegović, Urošević, Filip Stevanović i Smiljanić.

Konahs: Grin, Farguharson, Bakare, Vulfi, harvud, Vinjal i Vir.

20.00 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Konahs Kija. Crno-beli u Beogradu traže pobedu i miran put u Sloveniju ili Tursku. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Humske.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija