• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2019

17:30

NISU BITNE POBEDE, VEĆ NAŠ RAD! Trinkijeri o Fenerbahčeu, Birčeviću, novoj sezoni...

Partizan

NISU BITNE POBEDE, VEĆ NAŠ RAD! Trinkijeri o Fenerbahčeu, Birčeviću, novoj sezoni...

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da pobede u pripremnim utakmicama nisu bitne, već kako izgleda tim pred početak nove sezone

Crno-beli su tokom pripremnog perioda zabeležili sve pobede posle mečeva sa Darušafakom, Makabijem iz Tel Aviva, Arkom i Mornarom, uz osvajanje turnira u rumunskom Klužu kada su pobedili turski Fenerbahče, koji vodi Željko Obradović.

(FOTO) PARTIZAN IMA NOVE DRESOVE! Veličković: Da u njima vratimo neke trofeje!

- Nisu bitne pobede, već kako tim izgleda i kako radimo. Imamo puno posla, u odbrani smo zaista dobra ekipa, a u napadu još moramo da radimo. Novi igrači su brzo uklopili u sistemu i još mnogo, mnogo stvari treba da počnemo da gledamo, shvatamo, organizujemo. Sve mi je jasno, a to su pokazale ove utakmice - šta možemo i šta ne možemo. Nije vreme da budem zadovoljan, već je vreme gledam i da znam gde ruke da stavim, kako da se napravi sledeći korak. Idemo dalje - rekao je Trinkijeri Tanjugu na promociji novog dresa.


Italijanski trener govorio je i o tome gde se trenutno crno-beli nalaze u odnosu na ono što on želi i u kojoj meri je to ispunjeno.

Foto: Starsportphoto

- Nisam imao nikakva očekivanja, jer je kompletno nova ekipa. Želeo sam da mi ekipa pokaže put. Napravio sam ekipu sa jednim sistemom i filozofijom, ali posle na terenu moraš da vidiš da li to igračima prija. Neke stvari su me oduševile, a na nekim stvarima još moramo dosta da radimo. Kompletno se promenila košarka i mi ćemo do decembra da budemo u procesu rada. Igraćemo i probati da dobijemo svaku utakmicu - kaže trener Partizana.

Ekipi Partizana uskoro treba da se priključi i reprezentativac Stefan Bircević koji je igrao za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini, a Trinkijeri ističe da je u ovom trenutku najvažnije da se on odmori.

- Želeo bih da se odmori, jer je celo leto bio na priprema, posle na SP u Kini. Želim da se vrati svež koliko god je to moguće. Ne znam da li će igrati u četvrtak, a njaverovatnije će se u tim uklopiti u Zagrebu - zaključio je Trinkijeri.

Košarkaši Partizana u četvrtak u "Štrak areni" dočekuju grčki AEK od 18.00, a od 26. do 29. septembra u Zagrebu očekuje ih Superkup ABA lige, gde će u četvfinalu igrati protiv Mega Bemaksa.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17