• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2019

20:19

(FOTO) SUMA DAO GOL, BORJAN KRENUO DA GA BIJE! Golman Zvezde branio čast severne tribine!

Partizan

(FOTO) SUMA DAO GOL, BORJAN KRENUO DA GA BIJE! Golman Zvezde branio čast severne tribine!

Podeli vest

Golman Crvene zvezde Milan Borjan odmah nakon gola Sejdubu Sume krenuo je na omalenog Gvinejca koji je slavio pred "delijama", ali su crno-beli sprečili da dođe do posledica

Nije izdržao ofanzivac crno-belih, odmah se okrenuo ka severnoj tribini, "pala" je i provokacija ka najvatrenijim navijačima gostiju, što je i te kako iznerviralo Borjana, pa je ovaj krenuo u obračun sa momkom koji ga je majstorski matirao.

(VIDEO) PARTIZANOV NOKAUT! Crno-beli za 10 minuta rešili Zvezdu, Suma je novi heroj Humske!

Zaskočio je ratoborni golman Zvezde Sumu, želeo da ga primiri zbog provokacije ka Delijama, i tada je nastala opšta gužva, uz učešće nekolicine igrača crno-belih.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

Priskočio je Pankov upomoć Borjanu, došlo je do "kačenja" i gurkanja sa Miletićem, ali bilo je dovoljno pribranih, u prvom redu bio je tu iskusni Ostojić da primiri situaciju, pa su se strasti brzo stišale.

Na kraju se sve završilo sa po žutim kartonom za obojicu aktera.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Za to "naskakivanje" je po pravilima fudbalske igre OBAVEZAN crveni karton i pauziranje od najmanje dve utakmice. Ali, ovo je FS(CZ)S, hitno se saziva sudijska komisija zbog prekršaja nad golmanom, ali se ne kažnjava Stojilković zbog direktnog uticaja na regularnost prvenstva "po preporuci UEFA". Da nije žalosno, bilo bi smešno!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija