• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

24.10.2019

21:28

DIVIM SE OVIM MOMCIMA! Milošević ponosan na sve što su fudbaleri Partizana uradili protiv Junajteda!

Partizan

DIVIM SE OVIM MOMCIMA! Milošević ponosan na sve što su fudbaleri Partizana uradili protiv Junajteda!

Podeli vest

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da je ponosan na svoje fudbalere i na ono što su uradili u porazu od Mančester junajteda

Milošević je rekao da nema za čim da žali jer su njegovi igrači pružili sjajan otpor.

KO ZNA ŠTA BI SE DESILO DA SAM ODBRANIO PENAL! Stojković ne može da prežali gol Marsijala sa "bele tačke"!

- Nemam za čim da žalim. Nemam nijednu zamerku da uputim momcima, protiv ovakve ekipe. Samo mogu da budem ponosan na sve ono što smo uradili. Ovo je druga dimenzija fudbala. Uspeli smo da budemo bolji rival u većem delu utakmice. Imali smo više od igre - rekao je Milošević.

Partizan je uprkos dobroj igri poražen od Mančester junajteda u trećem kolu Lige Evrope.

Foto: Tanjug

- Imali smo 90 perfektnih minuta. Nagrada nije došla, ali će doći kada najviše bude trebalo. Divim se momcima, kapa dole, zaista sam ponosan na njih. Ideja je da igru Partizana približimo onome što je Evropa danas, moderan i ozbiljan fudbal, a ovo je bilo upravo na tom nivou. Rezultat je izostao, ali je igra bila na najvišem mogućem nivou - dodao je trener Partizana.

Upitan za sudijske odluke, trener Partizana je odgovorio:

- Apsolutno me ne zanimaju te stvari.

Crno-beli imaju četiri boda, jedan manje od AZ Alkmara, a tri od Mančester junajteda.

Možemo do kraja da se borimo za prolaz, to je jedini cilj, da damo maksimum u preostalim utakmicama. Ako tako bude, doći će adekvatna nagrada.

Partizan će u narednom kolu gostovati Mančester junajtedu 7. novembra.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija