• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2019

19:56

RASTANAK SVE BLIŽI! Partizan nije poveo Parahovskog u Tursku!

Partizan

RASTANAK SVE BLIŽI! Partizan nije poveo Parahovskog u Tursku!

Podeli vest

Košarkaši Partizana otputovali su u Tursku gde će u sredu uveče igrati protiv Tofaša u Evrokupu, ali sa ostatkom ekipe na ovo gostovanje nije pošao Artsiom Parahovski, što je samo podgrejalo priče o njegovom odlasku

Parahovski je letos stigao u Partizan kao najveće pojačanje dobivši jaki ugovor, ali u prethodnim mesecima nije nagovestio da će dati značajniji doprinos igri Partizana.

Sa druge strane, crno-beli su u potrazi za pojačanjem na poziciji beka šutera, a jedan od kandidata koji se pominje kao realna opcija je Redži Reding. Iskusni 31-godišnji Amerikanac je prethodnu sezonu proveo kao član Turk Telekoma i prosečno postizao 7,6 poena uz 3,5 asistencija i 2,5 skokova.

Meč između Partizana i Tofaša, koji bi crno-belima mogao da obezbedi plasman u TOP16 igra se u sredu od 18 časova.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija