• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2019

10:10

GLUPOST LACIJA ZA RADOST "GROBARA"! Kako je greška tima iz Rima postala važna Partizanova lekcija!

Partizan

GLUPOST LACIJA ZA RADOST "GROBARA"! Kako je greška tima iz Rima postala važna Partizanova lekcija!

Podeli vest

Pre svega nekoliko meseci Strahinja Pavlović bio je na izlazim vratima Partizana. Transfer u Lacio bio je gotova stvar. U poslednjem trenutku tim iz Rima je odustao, a navijači kao i čelnici crno-belih mogu da kažu samo jedno veliko hvala

Lacio je prvo dogovorio cifru od pet miliona evra, ali je onda rešio da smanji obeštećenje. Iz Humske su to odbili i tako napravili odličan potez.

Šuškalo se i da Pavlović ima zdravestvenih problema, da nije prošao pregled, ali iz Partizana su tvrdili da to nije istina i da su za sve krivi Italijani.

Ispostaviće se kasnije, Lacio je napravio veliku grešku i tako pomogao Partizanu da napravi veliki posao, ali i nauči važnu lekciju. Nekoliko meseci kasnije javio se Monako, a posle igranja u Ligi Evrope i sjajnih izdanja, Pavlović vredi oko 10 miliona evra!

PAVLOVIĆ U FRANCUSKOJ! Mladi defanzivac otputovao u Pariz na završne pregovore sa Monakom!

Crno-beli su pred mega transferom, baš kao što je to nekada radio Dinamo. Nisu prodali na prvu, i to zbog gluposti tima iz Rima i sada će zarditi duplo više.

- Hvala Laciju, uradili su nešto neverovartno za nas. Treba im podići spomenik - samo je jedan od komentara navijača Partizana.

Ostaje da se vidi da li su u Humskoj naučili lekciju. Već naredni primer mogao bi da bude Filip Stevanović. Ovaj mladić je na ceni, a u Partizanu moraju da ga sačuvaju bar još dve sezone a onda sruše sve transfer rekorde. Sa Pavlovićem ih je pogledala sreća, ali da li će i sledeći put?

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17