• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2019

19:52 >> 19:47

PARTIZAN SE NAOŠTRIO ZA HOLANĐANE! Sadik demolirao Javor, crno-beli spakovali šest golova pred AZ!

Partizan

PARTIZAN SE NAOŠTRIO ZA HOLANĐANE! Sadik demolirao Javor, crno-beli spakovali šest golova pred AZ!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Javora sa 6:2 u meču 17. kola LingLong Superlige Srbije i tako na odličan način najavili najbitniju utakmicu u sezoni protiv AZ Alkmara u Hagu ovog četvrtka

 

Ekipa Save Miloševića nadala se pobedi, ali sigurno da ni crno-beli nisu verovali da će ovog popodneva biti viđeno čak osam pogodaka. Šteta što slaba poseta u Humskoj nije uveličala ovaj fudbalski spektakl.

BIVŠI FUDBALER ČELSIJA U HUMSKOJ! Štoper u crno-beloj opremi, hoće li ostati u Partizanu?

Nije dobro počelo po Partizan, ali je to samo bila najava za sjajnu fudbalsku predstavu. Najbolji strelac Javora, Nikola Petković već u drugom minutu pogodio je mrežu Vladimira Stojkovića i doneo prednost svom timu.

Foto: Starsportphoto

Međutim, kratko je trajala radost Ivanjičana. Umar Sadik imao je svoj dan. Nigerijac je u devetom minutu izjednačio rezultat, da bi već u 15. nakon centaršuta Zorana Tošića štoper Bojan Ostojić matirao Lazovića i preokrenuo rezultat.

Tu nije bio kraj golovima u prvom delu igre, ni blizu. Sadik je svoj drugi pogodak postigao u 37. minutum, a već u 40. i Nemanja Miletić se radovao. Do kraja prvog dela Krnić je smanjio zaostatak u poslednjem napadu.

Foto: Starsportphoto

Potvrda trijumfa stigla je u 59. minutu kada je Nigerijac kompletirao het-trik, da bi mladi Filip Stevanović u 78. postavio konačan rezultat.

Partizan sada čeka put u Holandiju gde će igrati verovatno i odlučujuću utakmicu o prezimljavanju u Evropi ovog četvrtka od 18.55 protiv AZ Alkmara.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

PARTIZAN - JAVOR 6:2 (4:2)

Sadik u 9; 37; i 59; Ostojić u 15; Miletić u 40. i Stevanović u 78. minutu za Partizan - Petković u 2. i Krnić u 45. minutu za Javor

Stadion: Partizana, Sudija: Zoran Široki

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović (od 66. Vujačić), Urošević - Zdjelar (od 86. Zdjelar), Šćekić - Tošić (od 81. Ivanović), Suma, F. Stevanović - Sadik. 

JAVOR: Lazović - Cuckić, Krnić (od 74. Zvekanov), Nikolić, Jevremović (od 79. Derić) - Dolmagić, Kuveljić - Maričić, Piščević (od 79. Filipović), Petković - Mrkaić. 

KRAJ!

86. minut - Šansu dobija i Bibras Natho, a van igre ide Saša Zdjelar.

81. minut - Menja i Milošević i na teren umesto Tošića šalje Đorđa Ivanovića.

79. minut - Dve promene kod gostiju. Umesto Piščevića na terenu je Filipović, dok Derić menja Jevremovića.

78. minut - GOOOOOL! Upisuje se i Filip Stevanović! Partizan je potukao rivala!

74. minut - Menjaju i gosti, umesto strelca drugog gola Krnića u igri je Zvekanov.

68. minut - Pokušao je Šćekić sa nekih 20 metara, ali brani Lazović.

66. minut - Prva promena u domaćem sastavu. Umesto Strahinje Pavlovića u igri je Saša Vujačić.

60. minut - Umalo 5:3! Pokušao je Krnić, a njegova lopta mogla je da prevari Stojkovića nakon što je ona od bloka krenula ka golu, ali samo korner od svega.

59. minut - GOOOOOL! Sadik postiže het-trik! Naleteo je na odbijenu loptu Nigerijac i pogodio mrežu Javora!

54. minut - Nikolić je pokušao, ali je to bilo slabo za Stojkovića.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

45. minut - GOOOOOL! Krnić smanjuje zaostatak! Odlično se snašao fudbaler Javora i matirao Vladimira Stojkovića!

40. minut - GOOOOOL! Nemanja Miletić pogađa mrežu! Partizan uništava neprepoznatljivu ekipu Javora! Sam je ostao defanzivac crno-belih nakon kornera za treću asistenciju Tošića na meču!

39. minut - Odličan prodor Sume, ali brani Lazović.

37. minut - GOOOOL! Kad ne može Suma, može Sadik! Dobra asistencije Tošića, a Nigerijac svojim drugim golom na meču povećava prednost Partizana!

35. minut - Maši Sejdubu Suma! Prebacio je vezista Partizana ceo gol i ostaje 2:1!

34. minut - PENAL ZA PARTIZAN! Maričić ruši Filipa Stevanovića i Široki pokazuje na belu tačku.

19. minut - Umalo 2:2! Odličan pokušaj Petkovića, ali ovaj put njegov udarac ide preko gola.

15. minut - GOOOOOL! Bojan Ostojić donosi preokret Partizanu! Nakon centaršuta Zorana Tošića odlično se snašao štoper crno-belih i doneo preokret!

9. minut - GOOOOOL! Mnogo je sreće sada imao Umar Sadik kome se odbila lopta nakon intervencije golmana Lazovića i loše reakcije Krnića. Nigerijac donosi izjednačenje!

4. minut - Dobar pokušaj Sejduba Sume sa nekih 20 metara, ali lopta ide pored gola!

2. minut - GOOOOL! Gosti vode u Humskoj! Nikola Petković postiže gol iz prve šanse na meču!

1. minut - Utakmica je upravo počela!

17.43 - Podsećanja radi, u prošlom kolu domaćeg šampionata Javor je uspeo da "otkine" dva boda šampionu Crvenoj zvezdi u Ivanjici (1:1) pa u odličnom raspoloženju dolaze na megdan crno-belima koji nisu imali problema sa Inđijom (3:0).

17.35 - Ako je verovati tradiciji crno-bele očekuje lak posao protiv Javora. Partizan je u prethodnih 11 mečeva savladao Ivanjičane, a poslednji put tim iz Humske je "prosuo" bode 2014. godine kada je u Beogradu bilo 0:0.

17.32 - Na klupi su ostali sledeći igrači.

Partizan: N. Stevanović, Vujačić, Brežančić, Natho, Lutovac, Ivanović, Asano.

Javor: Poledica, Filipović, Đerić, Milošević, Zvekanov, Basarić, Bogdanović.

17.20 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 17. kola LingLong Superlige Srbije između Partizana i Javora. Crno-beli u meču protiv Ivanjičana traže dobar rezultat kao uvertiru u najbitniji meč sezone koji će odlučivati hoće li prezimiti u Evropi. Njih već u četvrtak očekuje dule sa AZ Alkmarom u Hagu. Međutim, ono što je sada bitno jeste meč u Beogradu, tako da ostanite uz informer.rs  i uživo pratite dešavanja iz Humske.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59