• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2019

16:53

SVE DUGUJEM PARTIZANU! Sadik otvorio dušu o boravku u Humskoj i odnosu sa Miloševićem!

Partizan

SVE DUGUJEM PARTIZANU! Sadik otvorio dušu o boravku u Humskoj i odnosu sa Miloševićem!

Podeli vest

Golgeter Partizana Umar Sadik, strelac het-trika u ubedljivoj pobedi protiv Javora (6:2) rekao je da je dolaskom u Humsku fudbalski preporođen i da zato sve duguje crno-belima

Od početka sezone je standardan, praktično jedini pravi napadač u ekipi Partizana, a poverenje je uzvratio sa već 13 golova i 9 asistencija na 24 utakmice.

- Kad sam dolazio u klub rekao sam da sam ovde došao da postanem igrač. Stoga sam zahvalan ekipi i pre svega šefu Savi Miloševiću što za mene imaju strpljenja i što mi uvek iznova daju šansu - rekao je Sadik.

Istakao je i da trener Savo Milošević mnogo razgovara sa njim.

- Uvek mi ukaže kada treba nešto da popravim. Znam da nekada učinak nije sto posto u odnosu na broj šansi, ali i to će se popraviti vremenom. Mene je Partizan preporodio i sve dugujem njemu -  zaključio je Sadik u izjavi za klupski sajt.

Partizan će naredni meč odigrati u četvrtak protiv AZ Alkmara u Hagu, što bi mogao da bude odlučujući meč po pitanju plasmana u narednu rundu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija