• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2019

19:38

NE BIH TOLIKO DRAMATIZOVAO! Milošević odgovorio treneru AZ Alkmara o balkanskoj priči o životi i smrti!

Partizan

NE BIH TOLIKO DRAMATIZOVAO! Milošević odgovorio treneru AZ Alkmara o balkanskoj priči o životi i smrti!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević naveo je da ne bi previše dramatizovao najavu meča između crno-belih i AZ Alkmara u 5. kolu Lige Evrope, koju je nešto ranije trener holandskog kluba Arne Slot okarakterisao iz ugla srpskog tima kao borbu za život i smrt

Trener Alkmara izjavio je da će meč sa ekipom iz Srbije biti "borba na život i smrt", ali Savo je svestan da u praksi neće biti tako.

- Ne bi tako dramatično definisao, ovo je važna utakmica, ali nije sudbonosna kao što je bila ona u Moldeu. Jeste važna, ali ćemo i posle nje morati da radimo, ne bih rekao da je bitka na život i smrt, ipak je ovo sport - zaključio je Savo.

U prvom meču ovih ekipa Partizan je imao sjajnu priliku da dođe do tri boda, ali nije uspeo iako je imao igrača više od ranog perioda utakmice.

- Specifičan je bio meč u Beogradu, rano smo imali igrača više. Bili smo dominantni tada, ali smo analizirali igru u prvom delu – tada nismo imali pravi odgovor. Taj segment, kada su oni ulazili u igru, nismo mogli da rešimo. Kada smo imali prednost, nismo bili dovoljno oprezni, ostavili smo im prostor. Sada će njihov pritisak biti jači i moraćemo bolje nego u Beogradu ako želimo dobar rezultat... - dodaje Milošević.

Alkmar u poslednjih šest duela ima isto toliko pobeda, uz gol-razliku od 24:0, što je dovoljan pokazatelj da neće biti lako.

- Gledali smo ih, biće izuzetno teško, ali ćemo na terenu videti šta će biti - izjavio je prvotimac ekipe Nemanja Miletić.

Kako otežavajuću okolnost na predstojećem meču Milošević je naveo i veštačku travu, koja zahteva dodatno prilagođavanje.

Veštačka je trava, ponovo, biće veoma bitno da se što pre adaptiramo. Svi su zdravi, imamo još 24 sata da se pripremimo za protivnika koji je u odličnoj formi - zaključio je Milošević.

Meč između Partizana i AZ Alkmara igra se u četvrtak od 18.55.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija