• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2019

21:07

(VIDEO) OVO JE SKUPO KOŠTALO PARTIZAN! Stojketov veliki kiks koji će "grobari" sanjati!

Partizan

(VIDEO) OVO JE SKUPO KOŠTALO PARTIZAN! Stojketov veliki kiks koji će "grobari" sanjati!

Podeli vest

Šteta... Fudbaleri Partizana nisu uspeli da pobede AZ u gostima (2:2), a prvi gol tim iz Humske primio je na više nego glup način

Čuvar mreže Partizana Vladimir Stojković loše je procenio let lopte koja je završila iza njegovih leđa. Strelac je bio Drujf a upravo to pokrenulo je goste. Napali su i stigli do zlata vrednog remija.

(VIDEO) KATASTROFA I REMI U HAGU! Partizan prokockao dva gola prednosti, proleće u Evropi ostalo samo san!

Stojković je mnogo puta bio heroj Partizana, ovoga puta se može reći da je tragičar...

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
crni

pre 4 godine

Stojkovic treba da ide u penziju.Svojom prepotencijom i neprofesionalnoscu ``unistio je`` Partizan.Pretpostavljam da ne trenira redovno i kvaliteno.Mislim da Partizan nema golmana sva tri su treca liga.Stojke sram te bilo tako se mozes ponasati kad izadjes u kafic u Loznici.

Dragan

pre 4 godine

Još jednom pokazao da je neozbiljan golman. Totalno odsutan.

tom

pre 4 godine

Bilo je to u Hagu a iz Haga za Srbe ništa novo (dobro)

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija