• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2019

21:34

PREUZEO ODGOVORNOST! Milošević: Moje izmene izazvale konfuziju!

Partizan

PREUZEO ODGOVORNOST! Milošević: Moje izmene izazvale konfuziju!

Podeli vest

Šteta... Fudbaleri Partizana remizirali su u Hagu protiv ekipe AZ Alkmara (2:2) tako ostali bez šanse da prođu grupu Lige Evrope, a trener Savo Milošević preuze je odgovornost

- Jako je teško kada doživite ovakve stvari. Tužan sam, ali nisam razočaran. Zadovoljan sam šta smo uradili u Evropi ako se zna gde smo bili u martu. Igrali smo bez greške 80 minuta, sveli ekipu koja je dobra na to da ne može da nas ugrozi - rekao je Milošević.

(VIDEO) KATASTROFA I REMI U HAGU! Partizan prokockao dva gola prednosti, proleće u Evropi ostalo samo san!

On je nastavio u istom ritmu.

Ušli smo u konfiziju u poslednjih desetak minuta, to se dešava na ovom nivou. Iz više razloga je došlo do konfuzije. Najveći su izmene koje sam napravio. Pokazalo se da nisu bile prave i najveću odgovornost imam ja - zaključio je Milošević.

Partizan u poslednjem kolu igra protiv Astane, ali taj meč neće imati rezultatski značaj.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Optimus Prajm

pre 4 godine

E moj Milosevicu dva puta pravis iste greske sa izmenama i dva puta imamo isti rezultat(Beograd i Hag). Ja sam Zvezdas a veceras sam navijao za Partizan i cekao poslednji zvizduk sudije. Znao sam da ce se sve zavrsiti kao u Beogradu cim si izveo Tosica, jer sam znao da ce uslediti i ostale izmene glavnih nosioca igre. Ja nisam fudbalski strucnjak ali to uciniti je nepojmljivo, pogotovo za nekog ko je vise od trideset godina u ovom sportu. No glavu gore i idemo dalje, stvorili ste tim koji napada i grize, ali neki igraci su ponekad poprilicno sebicni. Stojkovica izbaciti iz tima za sva vremena jer nema pojma covek sa tim sto radi, nije mu prvi put da pravi onakve kikseve.

joledr

pre 4 godine

Dzentlmen, kao sto je uvek i bio. Sava je preuzeo sve na sebe. Ali jedino da se i on skinuo i usao da igra.Ne moze trener da igra umesto igraca. Mozda se Tosic i umorio, nije ni on vise mlad. Zvezdas sam, ali mi je krivo kada nasa ekipa izgubi medjunarodnu utakmicu. Pogotovo kada ovako izbacimo sami sebe. I uvek nam nekako fali to malo. Tih desetak minuta, trenutak koncentracije i td.

Deda Delija

pre 4 godine

Dva puta do sada, u svojih 62 godine, a vise od 50 god sam, bas navijac moje Zvezde, za razliku od svih nekih potonjih, koji kao "navijaci" narkomani, dileri, alkoholicari, se prodaju za DELIJE, sam se nervirao, kao "patriota", kada je Partizan, na medjunarodnoj sceni ucestvovao i kada je "pukao" i rekao sebi, da to vise necu, sam ipak danas popustio i popi*deo, kada je Partizan u poslednja 2 minuta i nadoknadi od 7 minuta sve upropastio. Jos gore smo mi, Zvzda odigrali, sramno, bojazljivo utakmicu sa Bajernom. Da skratim, SRAM DA NAS BUDE. Kako igrace nije sramota da uzmu pare na blagajni?

zdjurdjevic

pre 4 godine

Pa šta je tu kriv Milošević kada Stojković napravi onakvu grešku, i kako su izmene uticale na to? Nije to prvi put da Partizan zbog ovakvih grešaka pojedinaca strada.

moma52

pre 4 godine

Napravio je Savo tim, koji ima neki stil i prepoznatljivu igru i onda sa par katasrofalnih izmena vrati nas u vreme Đukića i Mirkovića.Igraš najvažniju utakmicu sezone,sve ti se otvorilo i to prokockaš.Bukvalno sve.Imao si odličnu ideju,dobru postavku tima i onda nas vratiš nazad.Realno šta su mogli doneti bolje igrači tipa Šćekić i Vujačić?Zašto si menjao tim ,zar je moguće da tvoji profesionalci ne mogu da izdrže 90 minuta ili Bože moj razmišljao si o Mačvi i poštedeo Sumu,Natka i Tošića(jedina logična izmena).Onako glupe golove neću da komentarišem,jer to je već tradicionalno, specijalitet Partizana.Braniš rezultat sa četiri štopera,koji se guraju i smetaju jedan drugom,a igrači AZ,do gola nervozni,pogubljeni.E zato,Englezi,Nemci ,ne brane rezultat odbranom ,već daju ,još i još!Da završim,pre utakmice sam se plašio debakla,ali situacija na terenu u obe utakmice i protim MU Beogradu,da su pametnije odigrane,mi bi igrali proleće sa prvog mesta u grupi.No ,ovo je zavaravanje,kao i davanje neke lažne nade,ali sve ostaje iz godine u godinu na istom,a to je izvućićemo pouke iz ovoga,mnogo smo mi takve škole ponavljali,a ništa nismo naučili.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija