• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2019

16:50 >> 16:48

(VIDEO) PARTIZAN BRZO ZABORAVIO HAG! Crno-beli sigurni protiv Mačve, Asano nastavio golgetersku seriju!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN BRZO ZABORAVIO HAG! Crno-beli sigurni protiv Mačve, Asano nastavio golgetersku seriju!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Mačvu u meču 18. kola LingLong Superlige Srbije u Šapcu sa 2:0. Crno-beli su trijumfom nad poslednjeplasiranom ekipom domaćeg šampionata uspeli da zaborave duel sa AZ Alkmarom u Hagu

Ekipa Save Miloševića nije briljirala u Šapcu, ali je to bilo i razumljivo s obzirom na dešavanja u Hagu ovog četvrtka kada su crno-beli ispustili dva gola prednosti i posle dramatične završnice i rezultata 2:2 ostali bez proleća u Evropi.

MNOGI U SRBIJI NEMAJU POJMA O FUDBALU! Milošević brani Vladimira Stojkovića!

Međuim, to nije omelo Partizan da dođe do pobede protiv poslednjeplasiranog tima u Srbiji. Bolji su bili Beograđani tokom celog meča, bilo je samo pitanje vremena kada će postići prvi gol, a to se desilo u 16. minutu preko Takume Asana koji je naleteo na odbijenu loptu i promenio rezultat.

Foto: Starsportphoto

Gosti su se bazirali na kontranapade, ali ništa konkretno osim dva slaba pokušaja Šušnjara i Marinkovića nisu uspeli da urade.

Dobar meč je odigrao i bek Slobodan Urošević koji je pretio u nekoliko navrata da bi mu se trud isplatio u 70. minutu kada je povećan rezultat i potvrdio pobedu svog tima.

Gosti mogu da tuguju za poništenim golom iz 86. minuta kada je Šušnjar po odluci sudije bio u ofsajd poziciji.

Foto: Starsportphoto

Partizan nema mnogo vremena za odmor, baš kao ni Mačva jer se već u sredu igra vanredno kolo u Superligi. U Šabac dolazi Javor, dok će crno-beli dočekati Napredak iz Kruševca u Humskoj.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

MAČVA - PARTIZAN 0:2 (0:1)

Asano u 16. i Urošević u 70. minutu za Partizan

Stadion: Mačve u Šapcu, Sudija: Danilo Grujić

MAČVA: Puletić – Pejović, Mijailović, Jevtić, Dukić – Ivić, Božić (od 79. Čermelj), Milosavljević (od 87. Stevanović), Marinković (od 75. Vujasin)  – Šušnjar, Ašćerić;
PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho (od 74. L. Pavlović) – F. Stevanović (od 84. Lapčević), Suma, Asano – Sadik (od 63. Ivanović).

KRAJ!

90. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade.

87. minut - Izmena i kod domaćih, umesto Milosavljevića u igri je Stevanović.

86. minut - Poništen je gol Mačvi, čini se neopravdano. Sudija je pokazao da je Šušnjar u ofsajd poziciji, ali to nije bio slučaj.

84. minut - Poslednju promenu pravi Milošević. Umesto Stevanovića u igri je Nikola Lapčević.

81. minut - Opao je ritam utakmice, igra se bez šansi na obe strane. Partizan kontroliše posed.

79. minut - Još jedna izmena u Mačvi. Iz igre izlazi Božić, a na terenu je Čermelj.

75. minut - Menjaju i domaći, na terenu je Vujasin, a van igre ide Marinković.

74. minut - Druga promena kod gostiju. Umesto Bibrasa Natha u igri je Lazar Pavlović.

70. minut - GOOOOOL! Bilo je samo pitanje vremena kada će Partizan postići drugi pogodak! Isplatio se trud Uroševiću koji se upisuje u strelce!

63. minut - Prva promena na meču i to u redovima Partizana. Umesto Sadika na terenu je Đorđe Ivanović.

60. minut - Urošević ponovo u prilici da postigne gol, ali od svega bek crno-belih pogađa spoljni deo mreže.

52. minut - Prete i domaći. Probao je Marinković, međutim sjajan Stojković na golu.

50. minut - Prvi pokušaj u nastavku za Partizan! Šutirao je Stevanović, ali oprezan Puletić.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Foto: Starsportphoto

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

41. minut - Pokušaj Uroševića, ali njegov hitac glavom posle kornera ide van terena.

34. minut - Prvi ozbiljniji pokušaj domaćih. Šušnjar je pretio iz teške pozicije, ali je Vladimir Stojković odbranio.

19. minut - Bilo je blizu! Lepa akcija Partizana završava se šutem Filipa Stevanovića pored gola koji brani Puletić.

16. minut - GOOOOL! ASANO! Partizan vodi u Šapcu! Nakon šuta Sadika na odbijenu loptu naleteo je Japanac koji menja rezultat.

9. minut - Prva prilika na meču za Partizan. Oprobao je šut sa nekih 20 metara Umar Sadik, ali lopta ide pored desne stative i van terena.

1. minut - Utakmica je počela!

14.42 - Ako je verovati istoriji Partizan ne bi trebao da ima problema protiv Mačve. Dva tima do sada su odigrala pet međusobnih duela. Crno-beli su četiri puta slavili, a jednom su Šapčani uspeli da iznenade i to prošle sezone u Humskoj kada je bilo 0:0.

14.30 - Što se tiče rezervista na Mačvinoj klupi su pored Vujasina i Stevanovića i Savić, Marić, Marveđo, Ristivojević i Čermelj. Na Partizanovoj među rezervama golman Nemanja Stevanović, pa Lazar Pavlović, Ivanović, Šćekić, Lakčević, Brežančić i Lutovac.

14.12 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 18. kola LingLong Superlige Srbije između Mačve i Partizana. Crno-beli u Šapcu traže pobedu i lek za evropske rane. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa ove utakmice.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija