• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2020

12:30

PARTIZAN DOVODI DVOSTRUKOG NBA ŠAMPIONA! Nekadašnji igrač Golden Stejta pregovara sa crno-belima! (VIDEO)

Partizan

PARTIZAN DOVODI DVOSTRUKOG NBA ŠAMPIONA! Nekadašnji igrač Golden Stejta pregovara sa crno-belima! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan jeste ostao bez Žofrija Lovernja, ali će možda dobiti NBA pojačanje u vidu dvostrukog šampiona najjače lige na svetu Džejmsa Mekadua

 

Prvi čovek specijalizovanog košarkaškog portala Emilijano Karšija preneo je da je američki centar prvi kandidat crno-belih.

MA KAKAV CRNI MERI KRISMAS?! HRISTOS SE RODI! Jokić nakon BRUTALNE PARTIJE čestitao Božić Srbima! (VIDEO)

Mekadu se karijera nalazi u padu, s obzirom da je posle NBA nosio dres Torina i Bešiktaša, za koji nastupa ove sezone.

Ipak, kako je došlo do promena u klubu iz Istanbula, velika je verovatnoća da će Mekadu napustiti klub.

 

 

Tu se uključuje Partizan koji već mesecima unazad traži centra. Prethodnih dana pričalo se o Lovernju, međutim Francuz je u ponedeljak napisao na Tviteru kako ostaje košarkaš Fenerbahčea.

Mekadu je u NBA odigrao 111 utakmica i prosečno je beležio tri poena i dva skoka. Tri sezone proveo je u Golden Stejtu, dok je kratko bio i u Filadelfiji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija