• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2020

21:30

PARTIZAN ODBIO 10.000.000 EVRA ZA DVA IGRAČA! Iliev potvrdio da postoje ponude za fudbalere crno-belih!

Partizan

PARTIZAN ODBIO 10.000.000 EVRA ZA DVA IGRAČA! Iliev potvrdio da postoje ponude za fudbalere crno-belih!

Podeli vest

Partizan je ove zime već prihodovao 10.000.000 evra od prodaje Strahinje Pavlovića, ali je mogao da zaradi i duplo više da je odlučio da isto učini sa Umarom Sadikom i Sejdubom Sumom

 

Nekadašnji sportski direktor Partizana Ivica Iliev, koji i ima funkciju u klubu, potvrdio je informaciju od pre nekoliko dana da je klub iz Humske odbio ponudu iz Francuske (pominjao se Lion) za Umara Sadika, ali i iz Arabije za Sejdubu Sumu.

(FOTO) VEZISTA PONOVO MEĐU CRNO-BELIMA! Nekadašnji reprezentativac optutovao sa Partizanom na pripreme!

Međutim, u Humskoj su saglasni da nema prodaje igrača ove zime.

- Prodaja Pavlovića nam je umnogome olakšala položaj. Došli smo u situaciju, koja bi bila nezamisliva nešto ranije, da odbijemo jedan veliki francuski klub koji je za Sadika nudio 6.000.000 evra, kao i klub iz Arabije koji je za Sumu davao 4.000.000 evra. Dakle, Partizan je u ovom prelaznom roku odbio 10.000.000 evra! A, da smo prodali Sadika, to bi bio najveći transfer jednog stranca u istoriji srpskog fudbala - rekao je Iliev.

Foto: reuters

Bivši direktor crno-belih se posebno osvrnuo na Sadika, kao potpuno otkrovenje, pogotovo s obzirom na njegovu dosadašnju fudbalsku biografiju.

- Sadik je trebalo da dođe godinu i po dana ranije. Gledao sam utakmicu Rome na američkoj turneji protiv Pari Sen Žermena, kada je Roma pobedila njegovim golom. On je tada demonstrirao sve ono što sada gledamo u Partizanu. Bio je u planu i prošlog leta, ali uvek smo se vodili nekom idejom da strani igrači moraju odmah da prave razliku. Nikada nisam dovodio inostrane igrače mlađe od 23-24 godine, jer kad dovodiš stranca on treba da pravi razliku. Sadik je tada imao 21 godinu i nisam hteo da preuzmem rizik i odlučio sam se za Rikarda, što jeste bio pogodak. Prošle zime, kada je postojala ponuda za Rikarda, ponovo sam kontaktirao ljude koji vode Sadika i imao sam spremnu ponudu. Međutim, Rikardo je ostao, a Sadik je tada otišao u Peruđu - nastavlja Iliev.

Foto: Reuters

Nekadašnji sportski direktor Partizana rekao je da su u Evropi očarani igrama Sadika ove jeseni.

- Jedan klub koji ga letos nije uzeo došao je u Beograd na razgovore sa željom da otkupi Sadika od Partizana posle utakmice protiv Mančester junajteda u Ligi Evrope. Eto, šta je fudbal, imali su šansu dva-tri meseca ranije da ga uzmu po mnogo povoljnijim uslovima, a to nisu uradili. Isto kao Lacio sa Strahinjom Pavlovićem - otkrio je Ivica Iliev.

Bonus video:

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija