• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzartsport

14.01.2020

17:50

PARTIZAN DOVODI NAPADAČA IZ SUPERLIGE! Najbolji strelac Vojvodine stiže u Humsku?

Partizan

PARTIZAN DOVODI NAPADAČA IZ SUPERLIGE! Najbolji strelac Vojvodine stiže u Humsku?

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan odlučio je da u ovom prelaznom roku neće angažovati inostrana pojačanja, ali su domaći igrači još uvek u igri za crno-beli dres. Jedan od njih je i Bojan Matić, napadač Vojvodine

Naime, kako saznaje "Mozzartsport" uprava Partizana razmatra mogućnost angažovanja odličnog napadača koji je predvodio Novosađane tokom jeseni. Na 18 superligaških mečeva Matić je devet puta pogađao protivničku mrežu i kandidovao se za dres Partizana.

PRECRTAN U MAĐARSKOJ! Partizan rešio da ponovo vrati svoje dete, sprema se otkup od Čelsija!

Još tokom letnjeg prelaznog roka iskusni golgeter rođen u Zrenjaninu pominjao se kao želja Partizanovog stručnog štaba. Vojvodina je odlučila da ga zadrži, što je bio odličan potez.

Bojan Matić je ugovorom vezan za Vojvodinu do 2021. godine, pa će Novosađani moći da računaju na obeštećenje u slučaju da uđu u završnu rundu pregovora sa Partizanom.

Foto: Starsportphoto

Takođe, kako saznaje isti izvor Matić jeste ozbiljan kandidat za novog Partizanovog špica, ali ne i jedini. I dalje je u fokusu Nikola Petković iz Javora, kao i još jedan napadač čije ime, za sada, u Humskoj vešto kriju.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija