• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2020

10:08

OTKRIVENO! Evo kada Partizan može da proda Stevanovića, miloni na čekanju!

Partizan

OTKRIVENO! Evo kada Partizan može da proda Stevanovića, miloni na čekanju!

Podeli vest

Igrači Partizana su baš traženi ove zime... Među momcima koje hoće klubovi iz inostranstva je i mladi Filip Stevanović

Situaciju oko transfera Stevanovića objasnio je potpredsednik tima iz Humske Vladimir Vuletić.

- Ponude za njega su u ovom momentu takve da nisu još pravno formulisane. Zanimljiv je mnogim evropskim klubovima. On je maloletan igrač i potrebno je učiniti nekoliko koraka kako bi došlo do transfera, ali on ne može biti izvršen do narednog januara, jer će tek tada postati punoletan. Ne volim da licitiram milionima, ciframa, govorim samo sa pravnog stanovišta. Možemo biti sigurni da Partizan ne treba da strepi kada je reč o finansijskoj budućnosti Omladinske škole koja je njegov najdragoceniji sponzor - rekao je Vuletić, a preneo Telegraf.

(VIDEO) PROTIV PARTIZANA SE POTPUNO IZBLAMIRAO! Junajted dobio novog kapitena, u Humskoj nije znao gde se nalazi!

Šuškalo se da Partizan ima ponudu Nice vrednu 15 miliona evra, ali kako sada stvari stoje taj transfer će morati da sačeka.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17