• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2020

10:39

SUDBINA JE TAKO HTELA! Pavlović otkrio kako mu je Lacio pakovao "aferu srce"!

Partizan

SUDBINA JE TAKO HTELA! Pavlović otkrio kako mu je Lacio pakovao "aferu srce"!

Podeli vest

Nekada neke stvari u životu moraju jednostavno da se slože... Strahinja Pavlović je bio na korak od prelaska u Lacio. Tim iz Rima napravio je niz gluposti, transfer je propao a mladi štoper je prešao u Monako za mnogo veći novac. Prvi put je progovorio o svemu što se dešavalo

Lacio ga je želeo, ali na kraju su samo napravili problem, a ispalo je da Pavlović ima problema sa srcem.

- Ni dan danas mi neke stvari nisu najjasnije. Neke detalje znam, neki će mi ostati nepoznanica zauvek, jer ni Partizan ni moj menadžer Zvonimir Vukić nisu želeli dodatno da me opterećuju. Šta se zaravo desilo u Rimu? Došao sam posle prvog meča kvalifikacija za Ligu Evrope sa Moldeom u Rim, radovao sam se iskreno transferu. Odradio sam preglede, potom i testove i rekli su mi da mi je fizička sprema i predispozicije savršeni. Imao sam bolje rezultate od svih prvotimaca Lacija toga leta. Rekli su da je sve u redu i da ostaje samo potpis, jer je sve bilo dogovoreno. Ušli smo zatim u Ligu Evrope i čim smo se vratili iz Norveške, odmah sam ušao u drugi avion i krenuo da završim i tu formalnost u Italiji - počinje priču Pavlović za "Telegraf".

KOLIKO KOŠTA MILAN PAVKOV? Turci nude suviše malo, Marinov novi tim neće da se otvori!

Nastavio je u istom ritmu.

-  Obukao sam se kako priliči, jer sam došao na potpis i predstavljanje, ali su oni odjednom rekli da moram ponovo na pregled. Niko nije znao o čemu se radi, ali sam pristao. Ipak, od silnog umora posle meča sa Moldeom i putovanja, parametri su bili slabiji nego prvi put i onda je počeo cirkus u kome nisam učestvovao. Mrcvarili su nas dva dana, čekao sam u hotelskoj sobi, da bi mi ljudi iz kluba i agent rekli da od toga nema ništa i da se vraćamo u Beograd. Njihovi mediji su objavili, potom i naši, pa su društvene mreže i moj telefon “goreli” tih dana, bilo je strašnih, negativnih komentara i bila mi je zaista puna glava, što kaže naš narod. Eto, posle nekoliko meseci se sve okrenulo i presrećen sam, da se ne lažemo.

Lacio je ponovo pokušao da dovede Pavlovića.

- Zvali su posle nekoliko dana i poručili da su i dalje zainteresovani da ćemo se ponovo čuti na zimu. Međutim, rekao sam, kao i Zvone Vukić, da u Lacio ne bih otišao ni da ponude 10.000.000 evra. Novi ugovor koji mi je dao Partizan je mnogo doprineo da se stabilizujem posle svega i zato sam veoma zahvalan i generalnom direktoru Milošu Vazuri i predsedniku Miloradu Vučeliću i svima u klubu, jer su stali uz mene i dali mi vetar u leđa - objasnio je Pavlović.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija