• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2020

13:10

GLAVOBOLJA ZA MILOŠEVIĆA! Partizanov univerzalac mora na pauzu!

Partizan

GLAVOBOLJA ZA MILOŠEVIĆA! Partizanov univerzalac mora na pauzu!

Podeli vest

Partizan ima problem... Aleksandar Lutovac je povredio zadnju ložu i očekuje da duži oporavak

Povredu je zaradio na prijateljskom meču. On je tog dana odigrao meč protiv Vitorula, a potom ušao u igru i protiv Krakovije umesto Nemanje Miletića. Povredio se u 88. minutu pa je završio taj meč pre vremena, a na desnog beka morao Milan Smiljanić.

Ispostavilo se da je problem ozbiljan... Radi se o rupturi mišića, koja je potvrđena na snimanju magnetnom rezonancom u četvrtak u Antaliji.

MARKEC RASPALIO MAŠTU "GROBARA"! Mitrović je rekao da će se vratiti u Partizan!

Prve procene su da takav vid povrede iziskuje najmanje tri nedelje pauze (vrlo verovatno i duži period) i potrebno je vrlo pažljivo odraditi oporavak.

To ujedno znači i da će Lutovac najverovatnije propustiti put u Katar, gde će Partizan imati drugi deo priprema i odigraće turnir protiv Lokomotive, Rostova i Spartak Moskve.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija