• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2020

11:15

PARTIZAN PUTUJE U KATAR! Ruske ekipe testiraju crno-bele!

Fudbal

PARTIZAN PUTUJE U KATAR! Ruske ekipe testiraju crno-bele!

Podeli vest

Glavni grad Katara biće poslednja stanica priprema fudbalera Partizana, jer je crno-beli u zemlji domaćina Mundijala 2022. odigrati tri vrlo jake kontrolne utakmice, a posle njih uslediće povratak u prestonicu Srbije i nastavk Superlige (15. februar)

Posle tri nedelje vrlo napornog intenziteta priprema, fudbaleri Partizana dočekali su odlazak na poprilično jak turnir u Dohu, gde ih čekaju ruski premijerligaši Lokomotiva iz Moskve, Rostov i Spartak iz Moskve.

Ovi dueli poslužiće treneru Sava Miloševiću i njegovim saradnicima iz stručnog štaba za finalnu obradu, posle koje bi ekipa trebalo da bude potpuno spremna za izazove na dva domaća frnota.

ZVANIČNO! NAPADAČ JE PARTIZANOV! Crno-beli platili Romi 1.700.000 evra!

SALE UDARIO NA UPRAVU! Ilić otkrio razloge zašto nije ostao u Partizanu posle završetka karijere!

 

Milošević je smanjio broj putnika u odnosu na Belek, pa je na Arapsko poluostrvo poveo 22 igrača i trojicu golmana.

Na spisku su: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Luka Cucin, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Bibras Natho, Alekksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Lazar Marković, Nikola Lakčević, Takuma Asano, Filip Stevanović, Sejduba Suma, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Umar Sadik i Bojan Matić.

OGLASIO SE SADIK! Napadač Partizana u tri reči sažeo šta misli o ponudi Napolija!

SVEČANI OPROŠTAJ U HUMSKOJ! Nekadašnji igrač Partizana završio karijeru!

 

Od novajlija tu je samo Cucin, koji je povučen sa pozajmice iz Inđije. Dobra vest je i ta što će Lutovac takođe biti u avionu za Katar, što znači da se defanzivac crno-belih opravio od povrede zadnje lože zadobijene u Beleku na prijateljskoj utakmici sa Krakovijom.

Partizan čekaju i vredne nagrade, pa će za eventualno prvo mesto dobiti 100.000 evra. Već u subotu će crno-beli na teren. Rival je Lokomotiva od 12 časova, uz direktan prenos na drugom kanalu Sportkluba. Partizan će u utorak odmeriti snage sa Rostovom od 16 časova (SK 1), a poslednji meč igra se u subotu 8. februara protiv Spartaka (12 časova - SK1). Partizan se iz Dohe vraća 10. februara.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija