• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

08.02.2020

10:01

SUKOB FUDBALSKE I KOŠARKAŠKE SEKCIJE! Partizanovi voditelji u ratu do istrebljenja!

Partizan

SUKOB FUDBALSKE I KOŠARKAŠKE SEKCIJE! Partizanovi voditelji u ratu do istrebljenja!

Podeli vest

Bukti rat Partizanovih voditelja! Urednik emisije "Dođite na stadion" na kanalu "Danas Conference Center" Željko Pantić i urednik "Basketball Club Partizan TV" Vladan Tegeltija već mesecima vode otvoreni sukob na društvenim mrežama, a u sve to su uvukli fudbalski i košarkaški klub Partizan

Iako ni jedan ni drugi nemaju nikakvu zvaničnu funkciju u tim sekcijama, opšte je poznato da je Pantić blizak rukovodstvu fudbalskog kluba, dok je Tegeltija nezvanični predstavnik košarkaškog kluba.

Zaštita ambasade

Pantić je optužio Tegeltiju da je zajedno s predsednikom KK Partizan Ostojom Mijailovićem preoteo klupsku televiziju fudbalskog kluba i popularni "Partizanov vesnik", na šta mu je nekadašnji novinar SOS kanala odgovorio da to nije tačno.


- "BC Partizan TV" nema nikakve veze s ukidanjem "Partizanovog vesnika". Za to su odgovorni nadležni u FK Partizan. Svojevremeno sam bio i glavni urednik na SOS televiziji, koja je dotičnog (Pantića, prim. aut.) lansirala iz anonimnosti. Za razliku od njega, decenijama sam trpeo pritiske i pretnje jer nisam imao zaštitu i sponzorstva američke ambasade - poručio je Tegeltija Pantiću.

Nedugo zatim usledio je žestok odgovor Željka Pantića, koji je podsetio na scene kada se Tegeltija u "Pioniru" skidao do pojasa u znak solidarnosti zbog suspenzije nekadašnjeg trenera Duška Vujoševića, koji je kažnjavan zbog skidanja sakoa.

- Pozivam vlasnike obnaženog kućnog ljubimca da istog što pre vakcinišu zbog besnila, koje postaje zabrinjavajuće. Ja razumem sve: I da ne sme da kaže gde prima platu i koliko plata prima, i da ne zna šta da radi sa otetom TV Partizan, koju niko ne gleda... Ali da objavi kako je do sada sprečavao navijače da ne nasrnu na mene, a sada ih, eto, teška srca valjda neće više sprečavati. To deluje kao otvorena pretnja - napisao je Pantić na Instagramu.

Foto: printscreen

Sukob između dve najpopularnije sekcije JSD Partizan ne datira od juče, već još od podele u Upravnom odboru fudbalskog kluba Partizan i čuvenih sednica Skupštine tokom 2016. godine. Tada je sadašnji prvi čovek KK Ostoja Mijailović bio uz Nenada Bjekovića, koji je bio protivkandidat sadašnjem predsedniku Miloradu Vučeliću.

Debelo plaćen

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović kaže za Informer da ga napadi od strane fudbalskog kluba ne čude.

- Na meti FK Partizan sam od 2015. godine i to nije nepoznata tema. Njihov novinar često me pominje u emisijama, i to u kontekstu koji nije ljudski. Taj novinar, čije ime ne želim da pominjem, debelo je plaćen i ima svoje interese za to što radi. Što se Tegeltije tiče, njega ne treba posebno braniti, 30 godina radi svoj posao profesionalno i on je u ovom slučaju napadnut - poručuje Mijailović.
Predsednik JSD i FK Partizan Milorad Vučelić nije želeo da priča na ovu temu.

Mijailović: Neka se ugledaju na mene

Mijailović: Neka se ugledaju na mene

Predsednik crno-belih košarkaša Ostoja Mijailović prokomentarisao je i čaršijske priče da ima želju da u budućnosti preuzme vođenje fudbalskog kluba Partizan.- Neka oni rade kvalitetno svoj posao u FK i imaće podršku kao ja što imam. Onda neće biti u strahu da će ih neko zameniti. Način rada nam nije isti, ja ne živim od KK Partizan, već sam sponzor kluba čiji sam predsednik. Imaju dobar primer na koga mogu da se ugledaju. Oni rade svoj posao, ja ću svoj, a tako će i da ostane - zaključuje Mijailović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 4 godine

Kada je osnovana TV Partizan ,mislio sam da će to biti televizija svih sekcija u SD.Međutim, vreme je,a i sam Pantić je izjavljivao da je to samo TV FK Partizan.To mi se nije dopalo i obradovao sam se novom formatu klupskog TV kanala,jer mi navijači se ne delimo na sekcije(osim onih koji se dele na frakcije),već pratimo i volimo sve klubove.Pantić je bio izrazito ostrašćen,privržen i povezan sa FK da je to išlo do mržnje prema FK Zvezda i KK Partizan.On je napadao Ostoju na najprimitivniji način,a u svom bunilu nije video ko u FK i sa njim(nije želeo da vidi) urniše klub na svim nivoima.Nikada nije izneo kritički stav za rad Uprave FK,a za stabilizaciju KK,ma kakva ona bila,pljuvao je po Mijailoviću.Nismo mi kreteni pa da ne znamo kako stvari funkcionišu i kako se sve može urušiti kao kula od karata.Da li se nekada Pantić upitao: Zašto na utakmicama KK Partizan ima tri puta više gledalaca nego na utakmicama FK Partizan.Kada da odgovor na to pitanje neka nastavi da se svađa.

Goran

pre 4 godine

Momo 52 cak i da si u pravu a nisi da se u KK PARTIZAN radi dobro a u FK lose,cime opravdavas upumpavanje nasih(narodnih) para iz budzeta u nekomercijalne kosarkaske klubove zvezdu i partizan?Cijim parama se placa Arena,koji je igrac stvoren od odlaska Duleta,zasto je Partizan mnogo mnogo vise crn nego beo? Da se razumemo,nemam nista protiv stranaca i crnaca ali pamtim dobro da je nas Partizan bio prvak evrope bez stranaca,da je svaki senior imao zamenu juniora,da su Partizanovi izdanci ostavili duboke tragove u evropskoj i americkoj kosarci.JESMO LI TO MI POSTALI ZEMLJA BEZ TALENATA ili zemlja koju mladi ne interesuju,zemlja u kojoj rukovodeci otimaju sve kao da sutra nikada nece doci.Jel nas to oni ubedjuju da je lakse i lepse usvojiti nego imati svoju decu.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija