• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2020

20:13

NOVI POTPIS U PARTIZANU! Stigao talentovani štoper!

Partizan

NOVI POTPIS U PARTIZANU! Stigao talentovani štoper!

Podeli vest

U Partizanu nastavljaju da promovišu mlade talentovane fudbalere iz sopstvene omladinske škole, a poslednji u nizu jeste 18-godišnji Ognjen Đurković koji je potpisao profesionalni ugovor u trajanju od dve godine

Poslednji u nizu, kako prenosi Mozzartsport, je 18-godišnji Ognjen Đurković koji je potpisao profesionalni ugovor u trajanju od dve godine.

Reč je o centralnom defanzivcu rođenom 11. decembra 2001. za koga je procenjeno da poseduje karakteristike nalik Pavloviću i Bojanu Balažu, koji su baš kod Šćepovića svojevremeno činili tandem, da bi letos kapiten „klase 2000“ završio u TSC-u iz Bačke Topole.

BEOGRAD NISU SAMO PROVOD I KAFANE! Amar Osim o Zvezdi, Saši Iliću, Dinamu, ocu....

PONOVO NA ISTOM TURNIRU! Partizan igra protiv Dinama iz Zagreba?

 

Dok ne stigne trenutak da Đurković pokaže koliko zna treniraće u omladincima, jer su mesta u filijali Teleoptiku popunjena Aleksom Damjancem, Vojinom Ćirkovićem i Danilom Rađenom, pre neki dan angažovanim iz Njujork Kosmosa. A na letnjim pripremama možda dobije šansu, jer je Savo Milošević pokazao i u junu i tokom januara da je spreman da ukaže šansu talentima iz škole.

OTROVNE STRELICE! Iz Zvezde odgovorili Partizanu: To je, kao i sve ostalo NETAČNO!

ZVEZDA I PARTIZAN SU SE "TUKLI" ZA NJEGA! Neostvarena želja večitih već proživljava KOŠMAR u Italiji!

 

Đurković se široj javnosti predstavio u jesenjem delu Omladinske lige Srbije, tako što je postigao izjednačujući gol u večitom derbiju sa Crvenom zvezdom (1:1). U međuvremenu je uvršten na spisak omladinske reprezentacije kod Ivana Jevića, a dobio je poziv i za predstojeće okupljanje kod selektora Milana Lešnjaka.

Bonus video

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija