• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2020

16:10

BRUTALAN ODGOVOR BORJANU! Štoper Partizana poručio: SRAMOTA JE ŠTO SU ZADOVOLJNI REMIJEM!

Partizan

BRUTALAN ODGOVOR BORJANU! Štoper Partizana poručio: SRAMOTA JE ŠTO SU ZADOVOLJNI REMIJEM!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan nakon meča sa Partizanom bodrio je svoju ekipu rečima: "Us*ali su se", što je izazvalo reakcije iz tabora večitog rivala

Štoper Partizana Bojan Ostojić u razgovoru za "Telegraf" poručio je da je sramota što se crveno-beli raduju remiju kao da je pobeda.

(VIDEO) US*ALI SU SE BRE! Motivacioni govor kapitena Zvezde nakon 162. derbija oduševio "delije"!

- Gledam snimak iz tabora rivala i čujem da smo se u... na derbiju, pa sam odlučio da kažem šta mislim u vezi sa tim, ali samo iz ugla Partizana, nikakve prepirke me ne zanimaju. Odigrali smo loše utakmicu i nismo srećni zbog toga, niti zadovoljni remijem. Smatram zato da je veća sramota što su oni zadovoljni nerešenim ishodom i što se to proslavljalo pred navijačima kao pobeda. Ako su zadovoljni što u tri poslednja derbija nisu pobedili, nisu postigli nijedan gol i u dva od tri nisu ni šutnuli na gol, onda je sve u najboljem redu. Kao jedan od najiskusnijih u Partizanu vam kažem da su svi igrači nezadovoljni i prikazanim na terenu i ishodom - kaže Bojan Ostojić za "Telegraf".

Foto: Starsportphoto

Onda se defanzivac okrenuo i na reči Miloša Degeneka koji je istakao da se Partizan ništa nije pitao u prvom poluvremenu kao i da je Zvezda i sa remijem ostala na velikoj razlici od 11 bodova.

Kažu da su nas ponizili, a rezultat je 0:0. Možda grešim, ali poniženje je valjda kada nekog igrački razbiješ 90 minuta i postigneš nekoliko golova. Mi smo u derbiju videli dva različita poluvremena, u prvom je Zvezda bila bolja, u drugom Partizan. Ako ćemo iskreno, ne slažem se ni sa njihovim konstatacijama da je utakmica bila dobra. Mislim, možda je njima dobar meč u kome nema igre, već samo trka i prekidi, lično nisam video ozbiljan fudbal na utakmici koja bi trebalo da bude praznik. Za Partizan je ovo, ponavljam, loša utakmica, jer znamo da možemo 80 posto bolje - dodao je štoper Partizana.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoki

pre 4 godine

Posto zivim u Nemackoj i pratim njihove sve lige, tvrdim kako su odigrali derbi skoro da je na nivou nemacke trece lige. Partizan stao ispred gola kao da oni imaju plus 11boda,dok Mustafa simulira tesku povredu. Zasto li vas placaju tolikim parama jadnici.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija