• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2020

21:45

I DALJE SU ŠOKU! Od Antića se oprostili Milošević i Vazura: Bio je profesionalac i čovek!

Partizan

I DALJE SU ŠOKU! Od Antića se oprostili Milošević i Vazura: Bio je profesionalac i čovek!

Podeli vest

Vest o smrti Radomira Antića šokirala je čitav svet, a od bivšeg selektora Srbije oprostili su mnogi ugledni sportski radnici

Generalni direktor FK Partizan i trener crno-belih Savo Milošević i dalje su šoku posle saznanja da je Radomir Antić preminuo.

U HUMSKOJ TUGUJU ZA ANTIĆEM! Nenadoknadiv gubitak za Partizan, loše vesti se samo smenjuju!


- Ako bih morao jednom rečenicom da okarakterišem Radomira Antića, rekao bih da je bio čovek koji okuplja. Svi smo bili mnogo vezani za njega, posebno mi koji smo igrali u Španiji. Svaki odlazak u Madrid značio je da će Radomir da nas okupi na ručku, večeri. Mnogo je ljudi koji su ga voleli i poštovali.  Ja sam dobar prijatelj i sa njegovim sinom Duletom, tako da smo se i porodično družili, znao sam ga iz neke druge priče, a ne samo fudbalske. O njegovom uspehu i pečatu koji je ostavio u fudbalu, suvišno je i pričati. Čovek je vodio Real Madrid, Barselonu i Atletiko Madrid. Prakrično je nemoguće učinio mogućim. Saučešće porodici, a onda i svim ljudima kojima je Radomir značio. Veliki gubitak. Bio je veliki čovek i profesionalac- rekao je Milošević.

Foto: Starsportphoto

Sa druge strane od Antića se oprostio i generalni direktor FK Partizan, Miloš Vazura

- Malo je reći da sam šokiran i najiskrenije pogođen. Radomir je bio veliki čovek, prijatelj kluba, legenda crno-belih i neko ko je uvek sa ponosom isticao svoju ljubav prema Partizanu. Kad god je bio u Beogradu koristio je priliku da dođe na stadion i pogleda Partizan u nekoj od utakmica.Ovim putem još jednom želim da izjavim saučešće porodici Antić- poručio je Vazura.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija