• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2020

09:14

(VIDEO) HRVATE OVO I DANAS MNOGO PEČE! Decenija je prošla od ONE KECMANOVE TROJKE!

Partizan

(VIDEO) HRVATE OVO I DANAS MNOGO PEČE! Decenija je prošla od ONE KECMANOVE TROJKE!

Podeli vest

Prošlo je 10 godina, ali sećanja ne blede... Košarkaši Partizana su na današnji dan 2011. godine pobedili Cibonu u Zagrebu u finalu ABA lige (75:74) i to onom trojkom Dušana Kecmana

Partizan je mnogo ranije morao da reši pitanje pobednik, alil... Posle trojke Bogdanovića Cibona je povela i činilo se da je to kraj. Počelo je slavlje, a gotovo da niko iz tabora tima iz Zagreba nije primetio da vreme nije isteklo.

Na 0.6 sekundi pre kraja lopta je došla do Dušana Kecmana, a on je sa gotovo celog terena pogodio za pobedu i veliko slavlje. 

- Pomislili smo: 'Da li je moguće da gubimo dobijenu utakmicu već drugi put?' Pogledao sam ka semaforu, vidim da ima još 0.6 sekundi do kraja. Sudija uzima loptu od Rašića kako bi sačekao da se rezervni igrači i članovi stručnog štaba Cibone koliko-toliko pomere sa terena i u tom trenutku verovatno niko od njih nije ni pomislio da će neko od nas pokušati da šutne ka košu. Sudija je u nekom trenutku vratio loptu Rašiću i tražio sam da mi što pre doda, da pokušamo da uputimo taj poslednji šut, pa, što se kaže, šta nam Bog da. Bog nam je dao pobedu - rekao je Kecman za "Sport klub".

O ovoj trojci pisali su i Amerikanci, a Hrvate i danas boli. Ne mogu da shvate šta se desilo i kako je Kecman pogodio.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

HRVATI PIŠU: Zvezda je NOVI-STARI EVROLIGAŠ?
Košarka

HRVATI PIŠU: Zvezda je NOVI-STARI EVROLIGAŠ?

Velika polemika vodi se oko nastavka takmičenja u Evroligi, a ovog četvrtka iz Hrvatske stiže najava da bi ukoliko se sezona u najjačoj evropskoj ligi obustavi, Crvena zvezda bi postala novi/stari učesnik

23.04.2020

17:32

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija