• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2020

22:31

SAD MI JE JASNO ZAŠTO SU ČOVIĆ I BOKAN NA ISTOJ STRANI! Predsednik Partizana "pecnuo" rivale i otkrio da li Trinkijeri ostaje!

Partizan

SAD MI JE JASNO ZAŠTO SU ČOVIĆ I BOKAN NA ISTOJ STRANI! Predsednik Partizana "pecnuo" rivale i otkrio da li Trinkijeri ostaje!

Podeli vest

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović gostovao je na klupskoj televiziji i odgovarao na pitanja navijača

Tom prilikom Mijailović je istakao da mu je apsolutno jasno zašto su predsednici Budućnosti i Crvene zvezde, Dragan Bokan i Nebojša Čović, trenutno na istoj strani - iako su donedavno "ratovali."

HEJTERI, ŽAO MI VAS JE! Ostoja Mijailović otkrio ONO ŠTO ZANIMA SVE NAVIJAČE PARTIZANA!

To je dokaz da je svašta moguće. Videli smo njihove odnose prethodnih godina, ali ovo je dokaz da interesi menjaju zakone. Meni je potpuno jasno šta je po sredi, mnogo ljudi ima strah od Partizana - rekao je Mijailović i dodao:

Partizan u Evroligi ima posebnu snagu, istakao se u Evrokupu i ostavio ozbiljan trag u ovoj prekinutoj sezoni. Nisam verovao da je moguća ta kombinacija, taj spoj, ali vidimo svi da je i to moguće.

Foto: Starsportphoto

O nastavku saradnje sa Trinkijerijem, Mijailović je rekao:

Andrea je trener ima ugovor i za narednu takmičarsku sezonu. Razgovaraćemo oko produžetka saradnje. Pojavili su se neki isečeni snimci, gde ja jesam govorio da svi imaju otkupnu kaluzulu, što je normalno i tržišno moguće za sve. Postoje neki klubovi koji su zainteresovani, ali navijači nemaju razloga za brigu. Partizan ima kvalitetnog trenera, dobro je odabrao.

O nastavku ABA lige:

Ova situacija još traje i mi smo u svakodnevnim kontaktima i sa klubovima ABA i Evroligom. Oni su najavili svoju odluku za 25. maj, a mi ćemo se svakako boriti za interese Partizana, odnosno za ono što smo ove godine uradili.

Foto: Starsportphoto

O potencijalnom neigranju u Evroligi:

Mi moramo da pronađemo način da funkcionišemo gde god da igramo, u Evroligi i Evrokupu. Mi smo ove sezone pokazali najviše i u ABA ligi i Evrokupu i znamo da bi bio veliki presedan da Partizan ne igra Evroligu sledeće sezone ako se ona ne nastavi - jasan je Mijailović.

O Zagorcu i novim ugovorima:

Zagorcu čestitam potpisivanje novog ugovora. Radićemo na produženju ugovora sa igračima kojima smo zadovoljni, pre svega sa domaćim igračima. Jaramaz se dosta dobro pokazao ove sezone, ali imamo kvalitetan stručno štab koji dobro radi svoj posao i taj deo prepuštamo nima, a Upravni odbor će dati završnu reč na njihov predlog.

- Treba reći mi imamo igrače koji imaju dugogodišnje ugovore i one koji imaju kratkoročne. Bilo je raznih predloga šta se dešava kada ti kratkoročni isteknu krajem juna. To je zagonetka koju treba rešiti. Neki igrači potpisuju za druge klubove i pitanje je da li bi igrali za matične ili bi rizikovali da se povrede posle ovolike pauze. Mnogo je tu nepoznatih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija